Agderposten

Fant igjen lastebilen

Midt i skogen i Froland - ved en øde strekning mellom Blakstadhe­ia og Bøylefoss, fant Karl Stian Løvås igjen lastebilen sin.

- ▶ KRIM ▶ Arne Ingmar Eggen aie@agderposte­n.no

Funnet av lastebilen i Froland gjør daglig leder av Arendal Anlegg AS, Karl Stian Løvås, enda mer sikker på at tyveriet av lastebilen hans var ren sabotasje.

I morgentime­ne fredag siktet politiet spor på åstedet og skal ha gjort funn de nå ønsker å følge opp i den videre etterforsk­ningen.

Utlovet dusør

I Agderposte­n tirsdag lovet Karl Stian Løvås 50.000 kroner for tips som fører til at de som stjal lastebilen hans blir tatt og domfelt.

Det var en privatpers­on i Froland som ringte Løvås og tip- set om lastebilen som sto godt skjult på en sidevei i Froland midtveis mellom Blakstadhe­ia og Bøylefoss.

Løvås ringte i morgentime­ne igjen politiet som var raskt på pletten for å sikte spor.

– Det er flott at folk er våkne og følger med. Det er også godt at politiet nå følger så godt opp, sier Løvås som nå er spent på hva den videre etterforsk­ningen vil føre til.

Stor interesse

Interessen rundt den stjålne lastebilen har ifølge Løvås vaert stor.

Så sent som i går - torsdag, kastet politiet i Østfold seg rundt etter at det var blitt meldt at en lastebil som svarer til beskrivels­en var på vei mot Svinesund.

Lastebilen hadde imidlertid allerede passert grensen da de kom til stedet, men Karl Stian Løvås fikk oversendt overvåknin­gsbilder som var blitt tatt av lastebilen.

– Hvis det var riktig lastebil, skulle de be svenske myndighete­r fortsette jakten i Sverige. Men da jeg fikk bildene, viste det seg at lastebilen som nettopp hadde passert manglet den blå stripen som er på min lastebil, sier Karl Stian Løvås.

Etter at politiet var ferdig med sine undersøkel­ser litt før klokken ti fredag morgen, ble lastebilen frigitt og transporte­rt tilbake til Arendal.

 ??  ?? FUNNET IGJEN: Midt i skogen i Froland - ved en øde strekning mellom Blakstadhe­ia og Bøylefoss, ble lastebilen til Karl Stian Løvås funnet.FOTO: ARNE INGMAR EGGEN
FUNNET IGJEN: Midt i skogen i Froland - ved en øde strekning mellom Blakstadhe­ia og Bøylefoss, ble lastebilen til Karl Stian Løvås funnet.FOTO: ARNE INGMAR EGGEN

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway