Agderposten

– Det blir utskiftnin­ger

Jerv-trener Arne Sandstø bekrefter i forkant av søndagens kamp mot Ull/ Kisa at det kommer til å bli flere utskiftnin­ger på laget.

- ▶ FOTBALL ▶ thth@agderposte­n.no

Agderposte­n har tidligere skrevet om at Jerv har fem spillere på utgående kontrakt.

Glenn Andersen, Espen Knudsen, Ulrik Reinaldo Berglann, Sean Okoli og Alexander Lind er alle på utgående kontrakt med klubben, i tillegg til innlånte Marc Nordquist.

– Vi er i kontinuerl­ig dialog med Espen Knudsen, og andre spillere. Samtidig skanner vi markedet på det nivået som vi er på, forteller Jervs trener Arne Sandstø til Agderposte­n.

– Det blir en del utskiftnin­ger, legger han til.

Tøff bortekamp

Søndag møter Jerv Ull/Kisa på bortebane.

Sandstø forventer hard motstand fra laget som før runden innehar den siste av de fire kvalikplas­sene.

– Det blir en tøff kamp mot et lag som i år, og de neste årene kommer til å kjempe knallhardt om opprykk til eliteserie­n. De er litt like oss i forhold til hvordan de angriper kampene, mener Sandstø. SPEIDER:

– Vi er godt forberedt. Det er trøkk i laget vårt, og vi spilte en veldig god bortekamp mot Mjøndalen i forrige bortekamp. Spiller vi som vi gjorde da er det fullt mulig å ta poeng mot Ull/ Kisa, forteller Jerv-treneren.

Gode bortekampe­r

Jerv har levert solide bortekampe­r i de to siste forsøkene mot Aalesund (1–1) og Mjøndalen (1–1) for snaue to uker siden.

Da levde drømmen om kvalikspil­l i beste velgående for de gule og blå fra Grimstad.

Men 1-2-tapet for Kongsvinge­r forrige helg sørget for at det nå kun er ørsmå muligheter for at Jerv faktisk skal ta seg forbi de fem lagene i veien.

– Spillerne har vaert flinke. Vi var veldig skuffet over at vi ikke klarte å vinne sist i forhold til kvaliken, men etter hvert har det vaert godt trøkk på trening og mange som vil, sier Sandstø.

Med to kamper igjen av sesongen har Jerv fem poeng opp til Ull/Kisa på siste kvalikplas­s for opprykk, og fem poeng ned til Notodden på kvalikplas­sen for nedrykk.

Sandstø er klar på at Jerv kun har hatt fokus oppover på tabellen, og ikke på lagene bak.

– Det har ikke vaert noe tema i det hele tatt. Det ville vaert bortkastet energi. Det er en spennende kamp under oss, det vet alle, men vi kan kun gjøre noe med oss selv. Vi har det i egne hender.

Thomas Skjeggedal Thorsen

 ??  ?? Jerv-trener Arne Sandstø forteller at Jerv er i gang med å lete etter nye tilskudd til laget for neste sesong.
Jerv-trener Arne Sandstø forteller at Jerv er i gang med å lete etter nye tilskudd til laget for neste sesong.
 ??  ?? I DIALOG: Espen Knudsen er blant spillerne Jerv er i dialog med om ny kontrakt. Det blir flere nye fjes i Jerv-troppen for 2019-sesongen. FOTO: ELISABETH GROSVOLD
I DIALOG: Espen Knudsen er blant spillerne Jerv er i dialog med om ny kontrakt. Det blir flere nye fjes i Jerv-troppen for 2019-sesongen. FOTO: ELISABETH GROSVOLD

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway