Agderposten

– Mange ekstremt dårlige valg

Jerv startet kampen svaert bra borte mot Ull/Kisa, men endte til slutt opp med å tape stort.

- Thth@agderposte­n.no

Ull/kisa vant 4-1 over Jerv, i det som var Jervs siste bortekamp for sesongen.

– Vi tapte kampen fordi vi var fryktelig dårlige foran motstander­s mål. Vi skapte mer enn nok sjanser til å score både fire og fem mål, men med spillere rettvendt foran mål var det dårlige valg, så vi fikk ikke de målene vi trengte, sier Arne Sandstø til Agderposte­n. Jerv-treneren er skuffet over hvordan Jerv tapte kampen. – Spillemess­ig var vi fullt på høyde med Ull/Kisa, og spilte dem av banen de første 20 minuttene. Men så gjorde vi det vanskelig for oss selv, og gjorde ikke det vi var blitt enige om. Da kom de mer inn i kampen. Det er ikke noe å si på det vi skaper foran mål. Og så er det ekstremt dårlige valg bak der (i forsvar) som gir dem scoringer. Det som skuffer er det vi klarer å svinge så mye fra å dominere så mye som vi gjorde i starten til sånn som det blir, uten at motstander­en tar noen taktiske grep, forteller Sandstø. Utover i andre omgang trykket Jerv på for utligning, og skapte flere store sjanser, mens de fortsatt lå under med ett.

– Vi skapte mye i andre omgang, men når vi føler at vi er naere så er vi utrolige svake på valg bak som foraerer dem mål. Vi har vaert ganske gjerrige denne sesongen, så altfor, altfor dårlig å slippe inn fire, mener Jerv-treneren.

Men Jerv startet kampen klart best.

Jerv gikk rett i strupen på Ull/ Kisa fra start og lyktes veldig bra med sitt høye press.

Det tok nesten hjemmelage­t litt på senga, og det var Jerv som kjørte kraftig i starten.

Og etter kun seks minutter spilt fikk Jerv straffespa­rk, etter at et innlegg fra Martin Hoel Andersen traff en Ull/Kisa-forsvarer i hånda.

Mathias Wichmann gikk frem, sendte keeper til et hjørne og satte ballen i det andre. 1-0 til Jerv etter en pangåpning på kampen.

To kjappe

Men etter en drøy halvtime kom utligninge­n for hjemmelage­t.

Lars Jørgen Salvesen prøvde et skudd, men traff helt feil.

Ballen havnet derimot i beina til Ole Andreas Nesset, som enkelt kunne sette ballen i nettet.

Kun to minutter senere scoret hjemmelage­t igjen.

Hjemmelage­t slo et frispark inn i boksen mot Salvesen.

Spissen headet ballen i Espen Knudsen, men returen landet i beina til Espen Garnås, som også han kunne sette ballen enkelt i nettet på naermest åpent mål.

Tungt

Utover i omgangen hadde begge lag sjanser, men det sto 2-1 til pause.

Andre omgang startet rotete fra begge lag der spillet svinget frem og tilbake.

Med drøye 20 minutter igjen av kampen spilte Jerv seg til to store muligheter.

Først var det Ulrik Reinaldo Berglann som dro seg inn fra høyre og sendte skuddet til side for mål.

Like etter var det Zernichow som prøvde å sette ballen opp i krysset fra distanse, men også hans skudd gikk like utenfor.

70 minutter spilt og Ull/Kisa økte til 3-1 ved Ole Andreas Nesset.

Kun ett minuttt senere økte Salvesen til 4-1 for Ull/Kisa. ▶

Thomas Skjeggedal Thorsen

Fotball

1. divisjon, menn

Ull/Kisa - Jerv 4-1 (2-1)

Jessheim Stadion, 552 tilskuere

Dommer: Daniel Higraff, Brodd FK

Gult kort: Espen Knudsen og Martin Hoel Andersen, Jerv. Mål: 0-1 Mathias Wichmann (straffe) 7, 1-1 Ole Andreas Nesset 32, 2-1 Espen Garnås 35, 3-1 Nesset, 4-1 LarsJørgen Salvesen

Jervs lag: Øystein Øvretveit - Brice Wembangomo (Peter Reinhardse­n fra 72.), Glenn Andersen, Espen Knudsen, Kristoffer Tønnessen - Daniel Aase (Luke Ferreira fra 46.), Mathias Wichmann, Thomas Zernichow (Håkon Suggelia fra 75.) - Martin Hoel Andersen, Sean Ugo Okoli, Ulrik Reinaldo Berglann

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? TUNGT TAP: Ulrik Reinaldo Berglann og Jerv skapte flere store sjanser mot Ull/Kisa, men tapte 1-4. Her i hjemmekamp­en mot Levanger.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD TUNGT TAP: Ulrik Reinaldo Berglann og Jerv skapte flere store sjanser mot Ull/Kisa, men tapte 1-4. Her i hjemmekamp­en mot Levanger.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway