Agderposten

MDG-paret venter barn

Lan Marie Nguyen Berg (31) og Eivind Traedal (32) venter sitt første barn til våren, melder de i sosiale medier.

- Frank Johannesse­n frjo@agderposte­n.no

Nyheten ble sluppet i lunsjen i går gjennom både Facebook, Twitter og Instagram.

«Til våren blir vi TRE ... Det vokser en liten krabat i magen min! Det er ganske magisk. Akkurat nå er den lille gutten eller jenta vår ikke større enn et lykketroll. Men i april er hen nok ganske mye større. Da får vi enda en grunn til å kjempe for ren luft og trygge skoleveier i Oslo» skriver de to på sine respektive kontoer. VG skriver at de to ikke ønsker å kommentere nyheten utover det de har meddelt i sosiale medier.

Paret represente­rer begge MDG i hovedstade­n, der Eivind Traedal er bystyrepol­itiker, mens Lan Marie Nguyen Berg er miljøbyråd.

De giftet seg i en katolsk seremoni i et privat lokale i Oslo i sommer. De hadde tidligere hatt en borgerlig vielse i Oslo rådhus.

Begge to har aner til Sørlandet. Traedal er fra Tvedestran­d. Berg er født og oppvokst i Oslo, men har en mor fra Tvedestran­d og familie både der og i Arendal.

 ?? FOTO: FACEBOOK ?? VENTER SMÅTT: Miljøparet Lan Marie Nguyen Berg og Eivind Traedal ga hverandre sitt ja etter en katolsk seremoni i Oslo i juli. På nyåret venter paret barn.
FOTO: FACEBOOK VENTER SMÅTT: Miljøparet Lan Marie Nguyen Berg og Eivind Traedal ga hverandre sitt ja etter en katolsk seremoni i Oslo i juli. På nyåret venter paret barn.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway