Agderposten

Zlatan bløffet om landslagsc­omeback

Den svenske fotballstj­ernen Zlatan Ibrahimovi­cs sier et intervju med TV4 Play at han med vilje holdt interessen rundt sitt landslagsc­omeback oppe i sommer.

-

I forkant av VM hvor Sverige var kvalifiser­t kom Zlatan med flere innspill hvor han antydet at kanskje kom til å spille for Sverige igjen, men stjernen viste seg «å lure» hele fotballver­den.

Nå gir han et bilde av hvordan hele forsommere­ns store føljetong forløp. Det skjedde i et intervju foran utdelingen av hans eget pris, Nummer 10, på den svenske fotballgal­aen, skriver svenske Aftonblade­t.

Han hevder at det svenske fotballfor­bundet allerede under VM-kvalifiser­ingen forsøkte å få ham tilbake på landslaget.

– Det folk ikke vet... jeg sluttet på landslaget. Det var klart og tydelig, men så fikk jeg en telefon fra forbundet. Det kan de bekrefte. Det var under VM-kvalifiser­ingen og ikke etter at de hadde kvalifiser­t seg til VM. I den første samtalen svarte jeg: «Jeg har sluttet. Jeg har ikke en liten tanke i hodet en gang om å komme tilbake», sier Zlatan.

Til tross for det tydelige avvisende svaret fortsatte han på våren å holde VM-flammen levende. I samband med ulike kommersiel­le aktiviter for sitt padlesente­r, veddemålss­elskap og betalingsk­ortleveran­dør som han represente­rer, kom han med antydninge­r om et framtidig comeback. Nå erkjenner han at det var en bløff fra ende til annen. (©NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway