Agderposten

BURSDAGER

-

Vi roper hurra for vår beste Pål! Vi er veldig glade i deg. Du er morsom, kreativ, kul og mye, mye mer! Store klemmer fra lillesøste­r Liv, mamma og pappa.

Hipp hurra for vår herlige, snille, omtenksomm­e gullgutt, Nicolas, som fyller 9 år i dag! Vi er utrolig glad i deg og håper du får en helt super bursdag. Mange bursdagskl­emmer fra Tobias, Celina, Leo, pappa og mamma.

Alvilde Westphal Røisland, fyller 10 år torsdag 8. november. Vi gratulerer deg hjertelig med dagen og håper at du får en kjempefin dag! Store klemmer fra mamma, pappa, Grete, Simon, Oliver, mormor, farmor og Inger Johanne.

Verdens beste Julie ble 11 år 6. november. Gratulerer med dagen og mange klemmer fra Jonas, mamma og pappa. Gratulerer så mye med 8-årsdagen i dag Amalie Langemyr. Takk for en fin feiring. Klem fra Besse og Bestemor.

Gratulerer så mye med 4-årsdagen, gode, snille rampen vår Moritz Moe Skogby. Vi er veldig glad i deg. Mange bursdagskl­emmer fra Martin, mamma, pappa og Tassen.

Vår superhelt Edvard Enerstvedt­Gundersen er 4 år i dag. Vi håper du får en super dag og vi er veldig glad i deg, Edvard. Stor klem fra Anna, mamma og pappa.

Hipp hurra for Vemund Helsør som fyller 10 år i dag! Du er en super bror og sønn, omsorgsful­l, god og skjønn! Vi er uendelig glad i deg! Klemmer fra Karen, Kamilla, mamma, pappa og resten av familien i sør og øst!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway