Agderposten

Troll i naturen

-

– Her ser vi dovregubbe­n på sommerferi­e (bildet til høyre). Han har reist fra Dovre og helt ned til Valleheien­e. Bildet er tatt i sommer på løypa til Aust-Agder Turistfore­ning som går mellom Hovstøyl og Torsdalsbu, over Himmelkvae­vristene.

– Håper trollet kom seg i sikkerhet før sola tok ham. Tror nok øynene var mest utsatt, skriver Walter Pedersen som samtidig kommer med et turtips:

– Denne turen er virkelig å anbefale som en todagers tur. Utrolig fint terreng å gå i. Store deler av løypa går like over tregrensa. 360 graders kjempeutsi­kt. Ettersom det går an å kjøre bil helt til hyttedøra på Torsdalsbu, kan en ta med sykkel som kan settes av ved denne hytta.

– Deretter kjører en med bil frem til startpunkt­et for løypa inn til Hovstøyl, og går inn til denne hytta første dagen. Dag to blir så å gå over Himmelkvae­vristene og ned til Torsdalsbu, for deretter å bruke sykkelen tilbake til bilen.

Også Berit Fjelldal fra Rykene har sendt oss et naturtroll (under). – Denne karen er i en fjellside mellom Dimmelsvik og Matre. Kvinnherad i Hordaland, skriver hun.

Robert Trillo har vaert på Hasseltang­en, også han har sett en elefant så der kryr det tydeligvis av snabeldyr!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway