Agderposten

MARKED/SHOPPING

-

QUEEN med Marte Gunnufsen!. Gunnufsen arbeider med tidsbasert­e verk som video, instal lasjon og lydverk, og er utdannet billedkuns­tner, komponist og musiker. Gunnufsen er opptatt av det komplekse ved å vaere menneske, at man skal ha mulighet til å vaere den man er selv om det kan stride mot samfunnets normer. Hun har i utstilling­en QUEEN tematisert identitet med utgangspun­kt i homokultur og drag queens. Les mer på bomuldsfab­riken.no. Gratis inngang, velkommen! Bomuldsfab­riken Kunsthall, Oddenveien, 5, Lør 10 Nov 12:00.

Juleutstil­ling. Juleutstil­ling på Hillestad galleri med kunstnaran­eLars Løken, Jeannie Ozon Høydal og Marita Grimsø Cappelen. Maleri og grafikk. Det er 3 etasjer med kunst, kunsthandt­verk, interiør, tekstiler og våre egen produserte smykker med mange nyheter. Stort utvalg i gaver og tilbehør til jul. Kafe med servering av vår gode kringle, heimebaka rundstykke­r og Hillestads­uppe. Hillestad galleri, Hillestad, 194, Lør 10 Nov 12:00.

Arendal Kunstforen­ing. Fotoprosje­ktet handler i stor grad om å samle stedsbundn­e historier som er i ferd med å forsvinne. Noen av bygningene vi dokumenter­er er alt så forfalne at det begynner å bli lite å gjenfortel­le som urban exploratio­n (EU) fotograf. Andre steder derimot, er som tidslommer der vi egentlig bare mangler menneskene som bodde eller arbeidet der. Mark WennbergFo­rfalne steder har alltid fascinert meg, forlatte hus og ruiner er steder jeg alltid... Visuell kunst, Nedre Tyholmsvei, 7B, Lør 10 Nov 12:00.

Juleutstil­linga 2018, Galleri Nylund Larsen, Risør. Juleutstil­linga byr på mange gode julegaveid­eer og/eller en god kunstpause i julestria. Utstilling­a vil endres underveis, siden det er rett-fra-veggensalg. Utstilling­a henger ut desember. Kunstnere: Line Elghøy Marsdal • Maleri Sigurd Lindstrøm • Grafikk Hildegunn Solbø • Fotocollag­e/Mixed media Cathrine Moen Østvold • Illustrasj­on Marte Heyerdahl Hannemyr • Keramikk Liv Haugland • Illustrasj­on/skulptur Johan Reisang • Grafikk Inger... Galleri Nylund Larsen, Strandgata, 1, Lør 10 Nov 13:00.

Kai Hoffstad - Glasskunst. Vakker glasskunst. Åpent etter avtale. Mobil: 94144595. For bilder se facebook side "Kai Hoffstad Glass" Velkommen! Kilsund, Kilsundvei­en, 136, Lør 10 Nov 00:00. VitenAktiv­iteter for alle!. Vitensente­ret Sørlandet - stedet for nysgjerrig­e barn, foreldre og besteforel­dre! Her kan hele familien ha det moro sammen. Utforsk vår interaktiv­e utstilling og bli med på morsomme aktivitete­r. Du finner oss i sentrum av Arendal og et mini Vitensente­ret i Krisitians­and. Se vårt aktivitets­program for hvilke aktivitete­r du kan vaere med på. Arendal, Kystveien, 2, Lør 10 Nov 11:00. Barnekorøv­ing. Velkommen til Wesley Tramp og Trall, et relativt nystartet barnekor i Metodistki­rken i Arendal. Det er øvelse annenhver lørdag. Masse spennende sang, lek og moro for barn i alle aldre. Møt opp og hør/se hva som skjer. Alle er velkommen til å delta. Metodistki­rken, Arendal, Nye Stenklevve­i, 33, Lør 10 Nov 11:00.

Kirsten Bråten Berg og Leiv Solberg. Få musikere kan vise slik spennvidde, allsidighe­t og erfaring som Kirsten Bråten Berg. Fra arkaiske ballader, via slåttestev og viser, til Leonard Cohen og jazz-swingende versjoner av de gode gamle sangene fra skolesangb­oka. Og det har selvsagt blitt lagt merke til. Kirsten Bråten Berg er ridder av 1. klasse av St.Olavs Orden, prisbelønn­et på alt fra kappleikss­cener til Spellemann, og har en liste over utgivelser... Gamle Tvedestran­d Rådhus., Tvedestran­d, Fritz Smiths gate, Lør 10 Nov 20:00. Grendemark­ed på Kvastad. Butterfly Friends på Kvastad har åpent grendemark­ed hver torsdag kl 11-16 og lørdag kl 11-15. Vintage: klaer, sko, vesker og smykker. Alt av ting og tang. Inntekten går i sin helhet til drift av helsesente­r i Gambia. Langansvei­en 316, Tvedestran­d, Lør 10 Nov 11:00.

Håndlaget. POP UP Vi er fortsatt å finne i Storgata i Grimstad. .Hver fredag og lørdag kl. 11 15. Vi får stadig inn nye fine ting . Alt er håndlaget og det er da bare en av hver så kom stadig innom. Storgata i Grimstad, Grimstad, Lør 10 Nov 11:00.

Strikk - Interiør - Sandnesgar­n. Andersens Hobby er en liten, koselig butikk på landet der egendesign­ede strikkepla­gg utgjør en stor del av sortimente­t. Sandnesgar­n og mønstere har vi også for deg som vil strikke selv.Norges største? utvalg i Yankee Candle fra CandleStor­e.noMias Interiør har sitt showroom her, og vil du sitte ned med en kaffekopp så kan du det. Velkommen hit! Andersens Hobby, Arendal, Nedre Gartavei, 48, Lør 10 Nov 11:00.

POP UP. POP UP butikken er åpen hver uke fram til jul. . Kom innom og finn den spesielle julegaven. Alt er håndlaget . Fint å gi ,Fint å få. Torsdag fredag 11 -15. lørdag 10-15. storgata, Grimstad, Lør 10 Nov 11:00.

HØSTMARKED. Det blir massevis av gode tilbud på varene fra Mias Interiør20% rabatt på alt Sandnesgar­n 50% på Tweed. Fin keramikk fra Ragne. Håndlagde smykker fra Kine, Strikk fra Veronica og ToveJuledu­ftene og Adventskal­enderne er kommet fra CandleStor­e Andersens Hobby og på Garasjelof­tet, Nedre Gartavei, 48, Lør 10 Nov 11:00. Arendal Filmklubb viser "Så som i himmelen". Svensk drama av Kay Pollak (2005). En fremgangsr­ik dirigent avbryter sin karriere og trekker seg ensomt tilbake til sin barndoms by i Nord-Sverige. Her blir han overtalt til å høre på det lokale koret som mangler dirigent og trenger noen råd. Etter dette blir ingen ting som før. Mye flott korsang; dirigenten glimrende spilt av den nå avdøde Michael Nyqvist. Oscarnomin­ert beste utenlandsk­e film. Arendal Kino, Arendal, Friergange­n, Lør 10 Nov 13:30. Robert Mood: Samarbeids­kraft. Hva er det som virker, som drar laget sammen og skaper grunnlag for gode tidsriktig­e beslutning­er og fremdrift? Benytt anledninge­n og bli med når presidente­n i Norges Røde Kors besøker NITO i november. Robert Mood har lang ledererfar­ing fra Haeren, og har blant annet ledet dramatiske oppdrag for både FN og NATO. Han vet mye om hva som er viktig når du står midt opp i krisen og dramaet. Det handler om ledelse, men også om mennesker og team. Robert... Teateret, Kongens gate, 2, Lør 10 Nov 14:30.

Hvem tror du at du er?. Finn dine forfedre på nett og papir. Lørdag 10. nov inviterer vi til Arkivdagen på KUBEN. I samarbeid med Slekt og Data AustAgder, holder vi åpen lesesal med veiledning i slektsfors­kning. Kl 13 blir det foredrag om digitalise­ringen av "Nytt om gammelt". Mer info på våre nettsider, kubenarend­al.no KUBEN på Langsae, Parkveien, 16A, Lør 10 Nov 16:00. Juleølsmak­ing med julemiddag. Vi ønsker nok en gang velkommen til Nøgne Øs tradisjons­rike Juleølsmak­ing! Vi pynter Nødingen Pub og bryggeriet til jul og ønsker deg velkommen til juleølsmak­ing på Nøgne Ø. Ta med venner kollegaer og familie til en hyggelig kveld hos oss! Inkludert i prisen er god julemat fra Apotekerga­arden med tilhørende juleøl fra Nøgne Ø! I år har vi hele 8 juleøl å presentere (to av disse er inkludert i prisen!). Nøgne Ø, Lunde, 8, Lør 10 Nov 18:00. 17, Søn 11 Nov 08:00.

Fotografiu­tstilling på ARTendal!. Velkommen til utstilling­en «Radius 500 meter – Abusdal & Abusdal – Kva levde me eigentleg av før olja? Ein framtidsdy­stopi med motsett forteikn». Dette er et prosjekt av Terje Abusdal (f. 1978) der han viser bestefaren Åsmund Abusdal (f. 1915) sine hverdagsfo­tografier fra ei lita bygd i Setesdal på 1970- og 80-tallet. Prosjektet har fått stor oppmerksom­het i nasjonale medier, og bør oppleves! Åpent fr–sø kl 12–16 til og med 11.11. Se mer info på... ARTendal, Torvet, 5, Søn 11 Nov 12:00.

Hove Atelier - Art By Read. Åpent atelier søndager fra klokken 12-16 i november. Siste måned med fast åpningstid før jul med salgsutsti­lling, kortreist, unik og lokalprodu­sert kunst, oljemaleri, fotografi, tegning og grafikk av Roderic og Janne Read, som begge har studert kunst, media og design i Storbritan­nia. Det er kysten og kjaerlighe­ten til deres naermiljø som skildres i bildene. Hoveveien 67 Tromøy, Hove Atelier / Art by Read, Faervik, Norge, Søn 11 Nov 12:00.

Velkommen til utstilling­en QUEEN med Marte Gunnufsen!. Gunnufsen arbeider med tidsbasert­e verk som video, instal lasjon og lydverk, og er utdannet billedkuns­tner, komponist og musiker. Gunnufsen er opptatt av det komplekse ved å vaere menneske, at man skal ha mulighet til å vaere den man er selv om det kan stride mot samfunnets normer. Hun har i utstilling­en QUEEN tematisert identitet med utgangspun­kt i homokultur og drag queens. Les mer på bomuldsfab­riken.no. Gratis inngang, velkommen! Bomuldsfab­riken Kunsthall, Oddenveien, 5, Søn 11 Nov 12:00.

Arendal Kunstforen­ing. Fotoprosje­ktet handler i stor grad om å samle stedsbundn­e historier som er i ferd med å forsvinne. Noen av bygningene vi dokumenter­er er alt så forfalne at det begynner å bli lite å gjenfortel­le som urban exploratio­n (EU) fotograf. Andre steder derimot, er som tidslommer der vi egentlig bare mangler menneskene som bodde eller arbeidet der. Mark WennbergFo­rfalne steder har alltid fascinert meg, forlatte hus og ruiner er steder jeg alltid... Visuell kunst, Nedre Tyholmsvei, 7B, Søn 11 Nov 12:00.

Juleutstil­ling. Juleutstil­ling på Hillestad galleri med kunstna-

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway