Agderposten

Krasjet med mor og barn etter politijakt

En bilfører stakk av fra kontroll ved Nesgrenda i Tvedestran­d. Etter en politijakt endte ferden i en annen bil hvor en kvinnelig bilfører satt bak rattet med sitt barn som passasjer.

- Silje Bratland Roksvåg og Tarald Reinholt Aas taaa@agderposte­n.no

Agder-politiets operasjons­leder melder om hendelsen via Twitter klokken 14.43:

– Trafikkuhe­ll ved Nesgrenda. En bilist som ikke ville stanse for kontroll har kjørt inn en i annen bil.

Kjørte for fort

Ifølge operasjons­leder Linn Andresen skjedde kollisjone­n etter at en UP-patrulje hadde målt bilen til for høy hastighet på stedet.

De varslet om bilen på sambandet, men kort tid etter kunne de så melde at bilen hadde kjørt i en annen bil. Flere politibile­r rykket ut til stedet for å bistå, får Agderposte­ns frilansfot­ograf opplyst av innsatsled­er Glenn Sollid på stedet.

I bilen som ble påkjørt satt det en mor med sitt barn. I bilen som stakk fra kontroll satt det to personer.

Fremsto som ruset

Mor og barn som ble påkjørt ble omtalt som lettere skadet av innsatsled­er, og sendt til legevakt for sjekk.

De to personene som satt i bilen som stakk fra kontrollen slapp fra hendelsen uten skader, og ble pågrepet på stedet. Fører av denne bilen fremsto ifølge politiet som påvirket og vil derfor bli fremstilt for legeunders­økelser. Han opplyste også til politiet at han ikke har gyldig førerkort.

– De to kjøres inn på stasjonen for videre avhør, opplyser Stausland.

Spesialenh­eten ble rutinemess­ig varslet, men rykker ikke ut.

Like ved barnehage

Det oppsto noe trafikkpro­blemer på stedet. Men ettersom kollisjone­n skjedde like ved en barnehage, ble det jobbet for å åpne veien kjapt slik at foreldre fikk hentet barna sine.

Bilene ble hentet av bilberger. ▶

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? KOLLIDERTE: Bilen foran på bildet stakk fra politikont­roll og kjørte rett inn i den andre tirsdag ettermidda­g.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD KOLLIDERTE: Bilen foran på bildet stakk fra politikont­roll og kjørte rett inn i den andre tirsdag ettermidda­g.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway