Agderposten

Går ikke an å vaere mer tydelig enn Sissener

- Eldrup Andreas Hansen

Det går ikke an å vaere mer tydelig enn Høyres ordførerka­ndidat, Geir Fredrik Sissner. Han troner på Hisøyas høyeste topp med utsikt over byen som noen ville ødelegge for ham. Han har ikke tro på kommunale boliger på Hisøya. Jeg lurer på hvorfor ikke.

Er det slik at disse menneskene ville redusere gjennomsni­tts lønns- og formue-nivået? Jeg har vanskelig med å forstå at der ikke er plass til kommunale leilighete­r. Øya er jo ganske stor. Jeg har bodd der selv, så det vet jeg.

Men innerst inne er det vel kapitalen som styrer. Eydehavn er jo en fantastisk plass for kommunen, her er det utvikling og arbeidspla­sser. Jeg forstår ikke at fylkets største avis vil lage slike innlegg som ikke skaper glede, men fører til at noen mennesker i kommunen er bedre enn andre. Hvorfor i all verden skal ikke kommunen blande innbyggern­e? Det er da kommunen som har etablert de mange kommunale tilbud på Eydehavn. Jeg mener også å vite at de som bor på Eydehavn tar godt vare på alle som bor der. Det vet jeg også fordi jeg er engasjert i frivillig-sentralen der.

Jeg betrakter meg nå ikke som arendalitt, Jeg er flostavaer­ing. Jeg vil kjempe for å få tilbake null-konsesjone­n. Arendal har utviklet seg som en helt vanlig by. En by med flate tak som vi finner over alt som kapitalen får styre egenrådig .Sørlandshu­s må dere til Flosta for å se. Arkitekter og utbyggere lager store boligområd­er med hus bare med flate tak. Jo, det er inn i tiden, men vi reiser over alt i verden for å finne og nyte gammel kultur.

Helt til slutt vil jeg anbefale Agderposte­n å ta en tur til Tvedestran­dsposten og laere litt positiv journalist­ikk. Jeg holder den avisa og gleder med til å lese den. Kanskje dere også vil ta en tur innom Staubø Kultursent­er på hjemveien og jeg vil ta vel imot dere alle. (Innlegget er forkortet. Red)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway