Agderposten

Ny tøff semi for Sander

Sander Simonsen spilte store deler av kampen da ØIFs herrelag tapte NMsemifina­len. I morgen spiller han ny semifinale, og er ute etter revansje.

- HÅNDBALL thth@agderposte­n.no

Simonsen scoret fem mål for ØIF Arendals A-lag da de tapte semifinale­n i cupen for Halden tirsdag.

Allerede i morgen får han sin sjanse til revansje, og til å komme til cupfinalen i Oslo Spektrum i romjula.

– Jeg er absolutt revansjely­sten. Jeg har sagt til meg selv «du får en mulighet til.» Jeg har ekstremt lyst til å dra til Spektrum 29. desember, forteller Sander Simonsen til Agderposte­n.

15.00 er kampstart i semifinale­kampen mot Naerbø i Sør Amfi.

Mot favoritten

– Jeg tror det blir en veldig tøff kamp mot det som kanskje har vaert favoritten i turneringe­n helt fra starten. Mange av spillerne som spiller i eliteserie­n spiller også på juniorlage­t deres, så det blir en utrolig tøff kamp, spår 20-åringen.

Han sammenlign­er ØIF-guttenes situasjon med den Halden hadde før tirsdagens semifinale.

– Men alt kan skje. Vi har også mange gode individuel­le spillere, men vi er kanskje ikke like samspilte som dem. Så vi må vaere veldig aggressive og smarte i det vi gjør. Jeg vil si Naerbø er klare favoritter, sier han.

Han er også med i troppen til A-laget som søndag møter tyrkisk motstand i europacupe­n.

– Det er skikkelig hardkjør, men jeg hviler når jeg kan.

Thomas Skjeggedal Thorsen

 ?? FOTO: JAN ESPEN THORVILDSE­N ?? HARDKJØR: Sander Simonsen scoret fem mål mot Halden i herrende semifinale tirsdag. Allerede lørdag spiller han ny cupsemifin­ale.
FOTO: JAN ESPEN THORVILDSE­N HARDKJØR: Sander Simonsen scoret fem mål mot Halden i herrende semifinale tirsdag. Allerede lørdag spiller han ny cupsemifin­ale.
 ??  ?? KLARE: Jørg William Fiala Gjermundne­s og ØIF-guttene er klare for en knallhard kamp mot Naerbø. Her på juniorenes trening onsdag.
KLARE: Jørg William Fiala Gjermundne­s og ØIF-guttene er klare for en knallhard kamp mot Naerbø. Her på juniorenes trening onsdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway