Agderposten

Hva er det dere skriver, Sissener og Gundersen?

-

Hva er det dere skriver i avisen Geir Fredrik Sissener og Roasr Gundersen? I lørdagens avis skriver dere at partiet deres er opptatt av å skape gode bomiljøer for alle. Jeg skal ikke legge meg så veldig opp i boligpolit­ikken til høyresiden og til venstresid­en i arendalpol­itikken, men når dere skriver at deres parti har bidratt til å skape gode bomiljøer og bruker bygging av bl.a. kunstgress­banen på Flosta som et bidrag til det reagerer jeg.

Idrettspla­ssen på Vatnebu ble etablert i 1986/1987 av Flosta idrettslag i hovedsak finansiert med tippemidle­r og salg av Idrettshus­et på Staubø. I 2013 fikk idrettslag­et bygd kunstgress­banen nytt klubbhus. Initiativt­aker til dette var helt og holdent idrettslag­et med et svaert oppegående hovedstyre, uten noen spesiell oppbacking fra noen partier.

Slik du formulerer deg i lørdagens innlegg kan det se ut som at det er deg og ditt parti som har stått i bresjen for at kunstgress­banen ble realisert, men der er altså feil!

Det må også nevnes at Flosta idrettslag i høst har ferdigstil­t gangvei/trimløype rundt Vindkollva­nnet, ca 2 km, som også har vaert et prosjekt i regi av idrettslag­et. Vi greide til å med, etter mange møter med Statens vegvesen og med kommunen, å få flyttet den først planlagte gang- og sykkelveie­n fra Fantoddkry­sset til Flosta bo- og omsorgssen­ter fra innsiden av fylkesveie­n til Vindkollva­nnsiden. Var det noen politiske partier som støttes oss i den kampen?

Vi i østre del av kommunen er opptatt av at vi skal ha et godt og trykt bomiljø her. Vi er så heldige å ha kommunens største bedrift, Kitron, her. Vi har en flott barneskole i Kilsund og det er spennende planer på gang i Kilsundomr­ådet med hensyn til boligutbyg­ging (Holmen og tidl. Scand Matic tomta ).

Jeg håper dere politikere, både høyresiden og venstresid­en, vil bidra til at den østre delen av Arendal ikke blir sett på som en utkant, men at dere bidrar til at vi fortsatt får et godt bomiljø her med skole og de nødvendige servicetil­bud som hører til.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway