Agderposten

Tar med barneshow hjem

-

ARENDAL: Signe Marie Sørensen kommer fra Arendal, men har bodd i Oslo i 15 år.

Søndag kommer hun til hjembyen med forestilli­ngen Exo Kids.

– Barn og unge må i stadig økende grad prestere og vaere noe for andre. De lider under presset fra sosiale medier og samfunnet for øvrig. For i det hele tatt å kunne håndtere dette presset, håper vi å kunne løfte barna og styrke dem i troen på at de er helt supre akkurat som de er – enten de er introverte eller tar masse plass, passer inn i samfunnets skapte rammer eller ei. Med Exo Kids er målet å skape et frirom for å vaere hele mennesker – med alt man er, sier hun.

– Jeg husker selv hvor inderlig jeg ønsket å komme ut av skallet mitt og ta større plass da jeg var liten, men turte ikke. På Exokonsert­ene får barna mulighet til å danse, space ut, synge i, eller uten mikrofon, stå på scenen, eller bare lytte.

– Det som er så utrolig fint, er at de ofte også åpner opp og gjør det de har lyst til der og da. Når de føler seg trygge på situasjone­n, kommer de ofte opp på scenen med oss. Signe Marie Sørensen tror at et slikt øyeblikk kan vaere en enorm mestringsf­ølelse for mange barn. Nå gleder hun seg til å ta konseptet med seg til Sørlandet.

Exo Kids betegnes som en musikalsk romferd på leting etter liv, og en fortelling om vennskap på tvers av annerledes­het – sistnevnte er også tittelen på en sang på plata som heter Hae Hae Hae. Bildet ble tatt på slippfest i Oslo sist helg.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway