Agderposten

Se for eksempel på Birkenlund skole, de har ansatt en kokk. Er ikke det råflott, da?

Jeg kunne lese i Agderposte­n at Hisøy skole er så råflott og dyrt, og at skolen blitt brukt som et eksempel på forskjell. Jeg har noen kommentare­r til akkurat dette.

- Gro Miller daglig leder Miller Drift AS

Hver uke lager vi kanskje mellom tre og fem rekebagett­er til 55 kroner og opp imot 500 rundstykke­r og toast til 15,- med og uten svin, vi ønsker ikke å utelukke noen. Da er det både trist og underlig at disse fem bagettene skal bli stående som et symbol på forskjells-Arendal.

At både politikere

og journalist­er bryr seg om skolebarna­s kantinetil­bud er prisverdig. Lekende og laerende barn og unge både fortjener og trenger sunn og god mat. Derfor lager vi vårt bakverk fra bunnen av. I kantina på Hisøy skole er vi opptatt av naeringsin­nhold og kvalitet. Vi legger også vekt på å ha et variert tilbud tilpasset at våre kunder er både barn og voksne. Å sammenlign­e den dyreste bagetten på Hisøy skole med det billigste alternativ­et på Moltemyr, er ikke bare tullete. Det er direkte villedende journalist­ikk. Se på f.eks. Birkelund skole, de har ansatt en kokk. Er ikke det råflott da? Hvem betaler denne lønna? Her på Hisøy er det vi som driver et AS og må betale alt selv.

Dersom «forskjells-Arendal» skal

illustrere­s bør det finnes bedre eksempler enn fem bagetter beregnet på voksne kunder. Jeg vil anta at laerere og andre voksne, både på Hisøy, Moltemyr og de fleste andre skoler har økonomi til å unne seg en reke- eller roastbiff-»luksus» til 55,- en gang i blant. Jeg vil herved invitere både politikere og bekymrede medborgere til å ta seg en tur innom kantina på Hisøy skole og selv vurdere tilbudet. Den er åpen for alle!

Det er på

høy tid å legge bak seg tankene om klasseskil­le, det er bare helt vanlige mennesker på Hisøy også, akkurat sånn som det er alle andre steder i landet. Noen godt bemidlet andre ikke.

Når alt dette er sagt så er det ikke den enkelte skole som gjør forskjelle­n så stor, det er faktisk Arendal kommune som kanskje burde gå litt inn i seg selv og se på fordelinge­n.

 ??  ?? BAGETT-FORSKJELLE­NE: Det bør finnes bedre eksempler enn fem bagetter for å illustrere «Forskjells-Arendal», mener artikkelfo­rfatteren.
BAGETT-FORSKJELLE­NE: Det bør finnes bedre eksempler enn fem bagetter for å illustrere «Forskjells-Arendal», mener artikkelfo­rfatteren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway