Agderposten

Neste kamp i mars

Kampdatoen for Kai Robin Havnaas tittelkamp i Sør Amfi skal nå vaere klar. Kampen går i starten av mars.

- Thth@agderposte­n.no

Etter det Agderposte­n erfarer via sikre kilder er det nå spikret at Havnaas tittelkamp vil gå av stabelen i Sør Amfi lørdag 2. mars.

Agderposte­n har vaert i kontakt med Havnaa selv, som verken kan avkrefte eller bekrefte kampdatoen.

Han forteller derimot at han ikke vil ha noen oppkjøring­skamp før kampen i Sør Amfi, noe som tyder på at kampen ikke er langt unna.

Fortsatt ikke helt skadefri

Det forklarer han samtidig med tommelen ikke er helt friskmeldt igjen etter skaden han pådro seg i september.

– Tommelen er ikke helt 100 % ennå, men når jeg er klar for kamp vil jeg vaere mer klar enn noensinne. Det skal bli et supercomeb­ack med et smell, sier Havnaa.

Tøffeste kamp

– Jeg får den tøffeste motstander­en til nå i karrieren, noe Sauerland har bekreftet siden det blir tittelkamp. Neste proffstevn­e her i Arendal blir enda større og enda mer spektakula­ert enn forrige, og det forrige var veldig bra, legger han til.

Han forteller videre at bekreftels­en av stevnet er like rundt hjørnet, men at han eller promotorse­lskapet Team Sauerland ikke kan si noe enda.

Etter det Agderposte­n kjenner til blir Havnaas motstander bekreftet neste uke, og sammen med billetter til stevnet.

Skade

Havnaas tittelkamp skulle egentlig finne sted i Sør Amfi 17. november, men tommelskad­en førte til utsettelse.

Det var i slutten av september at lett sparring på trening endte med brudd i tommelen.

– Jeg holdt på med lett sparring i treningsst­udio da jeg plutselig kjente at noe var galt i tommelen, forklarte Kai Robin Havnaa i en pressemeld­ing da.

Han har også tidligere innrømmet at han er spent på interessen for den kommende tittelkamp­en.

3. februar var det voldsom stemning i Sør Amfi, da Havnaa debuterte i bokseringe­n på hjemmebane.

Over 2.000 var til stede. 29-åringen, og promotorse­lskapet Team Sauerland håper naturligvi­s på å bryte den grensen også i det kommende stevnet i Arendal.

Havnaa står til nå med 13 seire som proffbokse­r etter like mange kamper.

Havnaa har også meldt at både trener Joey Gamache og den svenske tungvekter­en Otto Wallin kommer til Arendal i kampforber­edelsene til tittelkamp­en på nyåret. ▶

Thomas Skjeggedal Thorsen

 ?? FOTO: ERIK HOLAND ?? SNART TILBAKE: Kai Robin Havnaas neste kamp blir i Sør Amfi. Etter det Agderposte­n kjenner til går boksestevn­et av stabelen 2. mars. Her er Havnaa i ringen i Sør Amfi 3. februar i år.
FOTO: ERIK HOLAND SNART TILBAKE: Kai Robin Havnaas neste kamp blir i Sør Amfi. Etter det Agderposte­n kjenner til går boksestevn­et av stabelen 2. mars. Her er Havnaa i ringen i Sør Amfi 3. februar i år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway