Agderposten

KrF og Venstre: – Forst

-

– Bystyret har gitt Hove Drifts- og Utviklings­selskap vide fullmakter, og varslet i strategipl­anen et ønske om å fornye campingen. Jeg har forståelse for at selskapet ikke kan ha full åpenhet før de lander noe. Sånn er det når man jobber med flere kommersiel­le aktører. Men det er ikke vanskelig å forstå at de msom har hatt campingvog­n der, ønsker å fortsette med det, sier KrFs gruppelede­r Terje Eikin.

– Så du savner ikke en åpnere prosess?

– Det ansvaret har bystyret gitt fra seg.

– Forstår du kritikken?

– Hva tenker du på? – Kritikken mot at deres eget styremedle­m Jan Fasting fikk kontrakten, at den foregikk i hemmelighe­t og at campingvog­neierne må vekk, for eksempel?

– Jan Fasting trakk seg fra styret i mai, lenge før det ble tatt beslutning om hvem som skulle få kontrakten, sånn som jeg har forstått det. Jeg sitter i valgkomite­en som foreslo Jan Fasting inn i styret, og jeg vet at han ble valgt nettopp fordi han er kreativ og har kompetanse på området. Jeg tror ikke han takket ja med intensjon å skulle vaere driver, men fordi han ønsket å bidra til utviklinge­n av Hove.

– Synes du at prosessen kunne eller burde vaert bedre?

– Jeg forstår at camperne er skuffet over resultatet, men om det hadde vaert mulig å kjøre prosessen annerledes, er jeg usikker på, sier Terje Eikin. – Venstres gruppelede­r, Pål Koren Pedersen: Er du fornøyd med prosessen i Hove Camping-området?

– Ja. Jeg mener det var riktig å la et eget kommunalt selskap stå for driften. Ulempen er at

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway