Agderposten

Amazon signerte finsk toppspille­r

Amazon Grimstad bekrefter at klubben har hentet en spiller fra finsk toppserie, i tillegg til en lovende keeper.

- ▶ FOTBALL ▶ Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

Det melder klubben på sine Facebook-sider.

Johanna Salmijärvi er født i 1994 og kommer fra klubben Ylves og Toppserien i Finland.

– Her får vi en en sulten spiller med ambisjoner og som ville ut og oppleve en ny liga. Hensikten med eksterne signeringe­r er å løfte de gode spillerne vi har til det maksimale, og derfor søker man spesifikt etter kvaliteter som kan komplement­ere. Vi får en sentral midtbanesp­iller med overblikk og tekniske ferdighete­r som vil løfte oss mange hakk, skriver Amazon om nysignerin­gen på Facebook.

Pasningssi­kker

– Tempoet vi har i angrepsrek­ken må fores med baller på riktig tidspunkt, og her har Johanna fremragend­e kvaliteter. Johanna er på plass i Grimstad til oppkjøring­en starter 9/1-19, fortsetter klubben.

Keeper-talent

I tillegg til finske Salmijärvi har også den 19 år gamle keeperen Inger Vadder.

– Hun har spilt i Uraedd de siste årene, og har et toppnivå som begeistrer. Her får vi en spiller med store tekniske ferdighete­r og tempo. I 1-1 situasjone­r med ball er det fort for motstander­ne å havne i pølsebua om hun vil forbi, så her aner det meg at supportern­e får et smil om munnen. Det skal mye til for å bli hentet inn som ekstern signering som ung spiller, men vi tror at Inger vil bidra sterkt, og at vi kan bidra til ytterliger­e utvikling, skriver Amazon om sisteskans­en fra Høydalsmo i Telemark.

 ??  ?? FORSTERKNI­NGER: Amazon melder på Facebook at de har signert to nye spillere.
FORSTERKNI­NGER: Amazon melder på Facebook at de har signert to nye spillere.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway