Agderposten

– Alle klare for å fighte

Eirik Heia Pedersen og ØIF Arendal er klare for å reise seg etter det tunge tapet i Bergen.

- HÅNDBALL Thomas Skjeggedal Thorsen ▶ thth@agderposte­n.no

– Alle er klare for en bedre innstillin­g, og å fighte mer. Vi var ikke til stede i første omgang mot Fyllingen, og det skal vi gjøre noe med. Nå blir det fight. Alle har sett hvordan innsatsen var på søndag, og alle er klare for å fighte, og at vi skal løfte oss, sier en revansjely­sten Eirik Heia Pedersen til Agderposte­n.

ØIF tapte som kjent 24-28 borte mot Fyllingen søndag.

Allerede i kveld er det ny kamp for et revansjely­stent ØIF som møter Falk Horten på bortebane.

– Guttene var langt nede på vei hjem. Men de har respondert bra og vi har lagt kampen bak oss. Vi er enige om at kampen var raeva på alle fronter. Det ser ut til at de vil revansjere seg fort. Vi står ikke for det som skjedde mot Fyllingen, så jeg er veldig glad for at det kommer en ny kamp så fort, forteller ØIFtrener Marinko Kurtovic.

Spiller ingen rolle

Heia Pedersen tror det blir varierende tempo i kveldens kamp mot Falk.

– Det skal ikke stå på innsatsen vår. Falk vil trekke ned tempoet i kampen, mens vi vil kjøre høyt tempo. Så det blir nok varierende tempo, så vi må unngå å falle ned på deres tempo.

– Disse dagene har vi hatt mest fokus på oss selv. Vi vet at vi er et bedre lag enn dem, så hvilket lag de stiller med spiller ingen rolle, legger han til.

Tre mann ute

Til kveldens kamp i Holtanhall­en må ØIF klare seg uten Kenny Ekman (tommel), Kristoffer Pedersen (skulder) og Nökkvi Dan Ellidasson (hamstring).

Kurtovic tror det kan bli en tøff kamp mot laget som ligger nest sist på tabellen.

– Det blir tøft å møte et lag som ikke har noe å tape mot oss, mens vi kommer fra tap. Men den største motstander­en er oss selv. Vi er ute etter å finne tilbake til den flowen vi har hatt i begge ender.

 ?? FOTO: JAN ESPEN THORVILDSE­N ?? SKAL KJEMPE: Eirik Heia Pedersen og ØIF Arendal er klare for å kjempe seg til seier mot Falk.
FOTO: JAN ESPEN THORVILDSE­N SKAL KJEMPE: Eirik Heia Pedersen og ØIF Arendal er klare for å kjempe seg til seier mot Falk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway