Agderposten

Har nok, lukker døra for nye sponsorer

Etter å ha undertegne­t en ny sponsoravt­ale for Arendalsuk­a, lukker rådsleder Robert Cornels Nordli døra for flere.

- ▶ Bjørn Atle Eide bae@agderposte­n.no

18 sponsorer som hver bidrar med 300.00 kroner i året utgjør det økonomiske fundamente­t for Arendalsuk­a.

Onsdag inngikk Arendals Fossekompa­ni en ny treårig sponsoravt­ale, og dermed er det ikke plass til flere.

– Vi har lukket døra nå, og ønsker ikke flere. Vi ønsker en ryddig og oversiktli­g situasjon både for oss og sponsorene. De får også en bransjeeks­klusivitet samtidig som vi får en forutsigba­r økonomi og den stabilitet­en vi ønsker gjennom treårige kontrakter, sier lederen i rådet for Arendalsuk­a, Arendal-ordfører Robert Cornels Nordli.

Årets arrangemen­t ser ifølge Nordli ut til å gå med «et greit overskudd». De endelige tallene er ikke klare før Arendal kommunes regnskap er gjort opp.

Også ris, ikke bare ros

Ifølge Nordli tenker arrangøren­e nå like mye på kvalitet som kvantitet, både når det gjelder sponsorer og arrangemen­ter.

Arendalsuk­a er ifølge Nordli ikke bare ute etter pengene fra sponsorene.

– Gjennom dialogen med samarbeids­partnerne har Arendalsuk­a utviklet seg til det den er blitt. AErlige og tydelige tilbakemel­dinger, ikke bare ros, er helt avgjørende for at vi skal klare å utvikle oss videre. Vi ser det slik at vi hvert år må «vinne» en ny Arendalsuk­e. Da må vi bli bedre hvert

– Skal bidra

– Det er krevende å utvikle noe som allerede har vokst til å bli et fantastisk arrangemen­t, og vi skal ta ansvar for den rollen og bidra så godt vi kan, sier konsernsje­f Jarle Roth i Arendals Fossekompa­ni (AFK) etter å ha signert en ny sponsorkon­trakt.

Arendals Fossekompa­ni er en av de 14 private sponsorene til Arendalsuk­a, og Roth er ikke i tvil om at det er en viktig arena for selskapet å profilere seg.

– Fokuset på energi, finans og naeringsut­vikling er naert knyttet til vår virksomhet. Under Arendalsuk­a er det viktige debatter innenfor disse temaene, og det er viktig for oss å bidra på disse arenaene. Vi ser for oss enda mer aktivitet for vår del under Arendalsuk­a i årene fremover, sier Roth.

 ?? FOTO: BJØRN ATLE EIDE ?? VIL BIDRA: Konsernsje­f Jarle Roth i Arendals Fossekompa­ni (AFK) og de andre sponsorene skal bidra med både ris og ros for å videreutvi­kle Arendalsuk­a. Her sammen med rådsleder Robert Cornels Nordli etter å ha undertegne­t ny sponsoravt­ale.
FOTO: BJØRN ATLE EIDE VIL BIDRA: Konsernsje­f Jarle Roth i Arendals Fossekompa­ni (AFK) og de andre sponsorene skal bidra med både ris og ros for å videreutvi­kle Arendalsuk­a. Her sammen med rådsleder Robert Cornels Nordli etter å ha undertegne­t ny sponsoravt­ale.
 ?? FOTO: BJØRN ATLE EIDE ?? NY AVTALE: Konsernsje­f Jarle Roth i Arendals Fossekompa­ni (AFK) signerte en ny sponsoravt­ale sammen med lederen i rådet for Arendalsuk­a, Arendal-ordfører Robert Cornels Nordli.år, sier Nordli.
FOTO: BJØRN ATLE EIDE NY AVTALE: Konsernsje­f Jarle Roth i Arendals Fossekompa­ni (AFK) signerte en ny sponsoravt­ale sammen med lederen i rådet for Arendalsuk­a, Arendal-ordfører Robert Cornels Nordli.år, sier Nordli.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway