Agderposten

Gen før dagen

- Tobias Bjerkholt Svensson redaksjone­n@agderposte­n.no

Malin Boye kontroll på butikken.

– Hva vi selger mye av nå før jul er vanskelig å si egentlig. Men gaveesker og produkter fra Camilla Pihl har solgt godt før jul, sier Boye til Agderposte­n.

Kaos på Stoa

Reiste man ut av byen og opp til Stoa fikk man virkelig se handlekaos­et – både utenfor og inni butikkene/handlesent­rene.

Allerede før butikkene åpnet hadde folk parkert bilen og ventet på at klokken skulle bli 14.

Da butikkene åpnet i går ettermidda­g, kom de store folkemengd­ene til butikkene på Stoa.

På XXL hadde man full bemanning og masse kunder, allikevel var ikke de ansatte saerlig sjokkert.

– Det kunne nok ha hvert verre vil jeg tro. Nå har vi jo akkurat åpnet, forteller Morten Andersen i kassen på XXL til Agderposte­n klokken 14.30.

Pakkekos

På KID på Stoa hadde de ansatte nok med å pakke gaver for harde livet.

– Selv om ikke butikken er full av kunder så er det mange som handler. Og de skal helst ha gavene sine pakket inn. Derfor er det kaos her i dag, forteller Susanne Øygarden på KID

Det var såpass at en kunde valgte å snu i kassen da det hopet seg opp på pakkediske­n.

God Jul! ▶

 ?? FOTO: FRANK JOHANNESSE­N ??
FOTO: FRANK JOHANNESSE­N
 ??  ?? MESTER GRØNN: – Det er nå alle skal kjøpe blomster så det er veldig hektisk de dagene nå rundt julaften, forteller Thyra Myrvang i kassen hos Mester Grønn
MESTER GRØNN: – Det er nå alle skal kjøpe blomster så det er veldig hektisk de dagene nå rundt julaften, forteller Thyra Myrvang i kassen hos Mester Grønn
 ??  ?? JULEKAOS: Selv om det var lille juleaften hadde ikke julefreden senket seg på Stoa.
JULEKAOS: Selv om det var lille juleaften hadde ikke julefreden senket seg på Stoa.
 ??  ?? CUBUS: – Folk handler alt i fra stømpebuks­er de selv skal ha til gaveesker de skal gi vekk i julegave, forteller Espen Skalleberg på Cubus.
CUBUS: – Folk handler alt i fra stømpebuks­er de selv skal ha til gaveesker de skal gi vekk i julegave, forteller Espen Skalleberg på Cubus.
 ??  ?? JACK&JONES: Ben Richard Aronsen på Jack&Jones kan fortelle til Agderposte­n at de nå før jul har solgt spesielt mye jeans og dresser.
JACK&JONES: Ben Richard Aronsen på Jack&Jones kan fortelle til Agderposte­n at de nå før jul har solgt spesielt mye jeans og dresser.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway