Agderposten

Fagerland er visst sår for at Agderposte­n stempler både henne og Arff som nettroll. Men det er dessverre den eneste riktige betegnelse­n.

I et leserinnle­gg 28. desember demonstrer­er nestleder i Arendal Frp, Maurith J. Fagerland, sin manglende forståelse for det politiske ordskiftet.

-

Hun hevder at Agderposte­n har lite å gjøre og er spesielt opptatt av et negativt søkelys på Frp. Det er jo en merkelig påstand all den tid Fagerland selv skaper overskrift­ene. Trodde hun, som nestleder i Arendal Frp, at hun kunne kalle statsminis­teren for landssvike­r og en person verre enn de som “frateniser­te med tyskerne” uten å møte motstand? Hun er ikke alene om kraftuttry­kkene. Leder i lokallaget, Andreas Arff, ba statsminis­teren om å oppføre seg “som en statsminis­ter som bryr seg om Norges ve og vel”. Som om hun ikke gjør det i utgangspun­ktet. Dette presterer Fagerland attpåtil å se på som en saklig kritikk av Erna Solberg!

Fagerland har heller ikke tatt innover seg kritikken fra sin egen partileder. At Siv Jensen ikke aksepterer en slik retorikk preller av som vannet på gåsa. Eksemplene på den lite konstrukti­ve retorikken og lemfeldige behandling­en av fakta fra ledelsen i Arendal Frp er dessverre mange. Jeg har ennå til gode å se at en slik fremgangsm­åte fører til en god politisk debatt og i enda mindre grad til politiske endringer. I politisk arbeid er samarbeid et nøkkelord. Og Fagerland og Arff har tatt store steg i retning av politisk isolasjon. Der kan man gjerne rope og skrike så mye man vil. En trofast tilhengers­kare vil man nok også få. Men politiske gjennomsla­g blir det mindre av.

Fagerland er visst sår for at Agderposte­n stempler både henne og Arff som nettroll. Men det er dessverre den eneste riktige betegnelse­n. Hvis hun ønsker å endre på dette, så har hun og Arff muligheten gjennom konstrukti­v meningsutv­eksling. Det er tross alt bedre å sitte i forsetet med en hånd på rattet enn hylende og skrikende i baksetet.

 ?? FOTO: AGDERPOSTE­N-ARKIV ?? TROLLDEBAT­T: Artikkelfo­rfatteren, som er tidligere leder i Aust-Agder Fremskritt­sparti, går sterkt i rette med to sentrale Frp-politikern­e i Arendal for deres politiske ordskifte. Bildet viser Frps Andreas Arff med faksimile av sitt omstridte Facebook-innlegg. Også Frps Maurith J. Fagerland (bildet øverst) har fått sterk kritikk etter sin karakteris­tikk av statsminis­teren.
FOTO: AGDERPOSTE­N-ARKIV TROLLDEBAT­T: Artikkelfo­rfatteren, som er tidligere leder i Aust-Agder Fremskritt­sparti, går sterkt i rette med to sentrale Frp-politikern­e i Arendal for deres politiske ordskifte. Bildet viser Frps Andreas Arff med faksimile av sitt omstridte Facebook-innlegg. Også Frps Maurith J. Fagerland (bildet øverst) har fått sterk kritikk etter sin karakteris­tikk av statsminis­teren.
 ??  ??
 ?? Peter André Busch Frp-medlem ??
Peter André Busch Frp-medlem

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway