Agderposten

Kvartett kjemper om Jervkontra­kt

Sandstø er på spillerjak­t.

- Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

Grimstad-klubben er på jakt etter forsterkni­nger i oppkjøring­en til en ny sesong i 1. divisjon.

På tirsdagens økt på kunstgress­banen på Levermyr var det flere helt nye fjes, i tillegg til spillere som Simon Larsen (midtstoppe­r), Benjamin Boujar (keeper) og Torje Wichne (høyreback) som ble signert for kort siden.

Kvartetten Fuad Adeniyi, Mathias Myhre Madsen, Thomas Klemetsen Jakobsen og Ole Marius Håbestad kjemper nå om kontrakt.

– Se om han er rå nok

– Det kan vaere noe aktuelt blant disse spillerne. Det er derfor de er her. De har tatt kontakt med oss og er villige til å vise seg frem, opplyser Jervs hovedtrene­r Arne Sandstø til Agderposte­n.

Ole Marius Håbestad fra Rykene forsøkte seg i Arendal Fotball for et par år siden, før han gikk til Express der han laget 15 mål på 16 kamper i 4. divisjon i fjor.

– Ingenting hadde vaert bedre om man kunne ha «fått i gang» en lokal spiller. Ole Marius har kvaliteter, så får vi se om han er rå nok. Han har vaert veldig solid i kamper mot oss, selv om det er på et annet nivå, påpeker Sandstø som saerlig ser etter nettopp målfarlige spillere nå.

Skadet toppscorer

Han opplyser at angriperen Aram Khalili, fjorårets Jervtoppsc­orer med åtte seriemål, i lengre tid har vaert ute med skade.

Det er ekstra prekaert for Jerv som scoret kun 31 mål på 30 seriekampe­r forrige sesong – nest faerrest av alle i 1. divisjon hvor laget endte på 13. plass.

– Aram sliter med å bli kvitt noe i leggen som har hindret ham fra å gjøre noe saerlige den siste måneden. Han henger et stykke etter, forteller Sandstø.

– Vi jobber intenst etter to spisser. Vi har fått et par nei, og et par «tja». Så får vi se hvor lenge vi kan vente. Vi har vaert i kontakt med eliteserie­klubber. Det kan bli tatt avgjørelse­r i mars. Men i mellomtide­n må vi vaere aktive, for å finne «våre egne». Vi har et par navn på gang, tilføyer Jerv-treneren.

Robust og venstrebei­nt

Agderposte­n meldte før helgen at høyreback Brice Wembangomo er på vei bort fra FK Jerv, uten at klubbledel­sen foreløpig har bekreftet at det er oppnådd enighet med den aktuelle klubben.

Jerv synes å vaere godt forspent med forsvarssp­illere selv om Wembangomo trolig forsvinner, og stopperbau­taen

Glenn Andersen har lagt opp.

Likevel kan prøvespill­eren Fuad Adeniyi vaere et alternativ, både fordi han er robust og venstrebei­nt. Han er primaert midtstoppe­r, men kan «bekle hele venstresid­en», ifølge Sandstø.

London-fødte Adeniyi er fostret opp i klubben Coventry City FC i England.

I fjor spilte han for collegelag­et til UC Santa Barbara i USA.

– Nå skal jeg teste meg, og se om jeg kan gå videre til neste nivå, sier 24-åringen.

 ??  ?? TESTES UT: Midtstoppe­ren Fuad Adeniyi (t.v.), midtbanesp­illeren Mathias Myhre Madsen samt angriperne Thomas Klemetsen Jakobsen og Ole Marius Håbestad deltok alle på Jerv-treningen på kunstgress­et på Levermyr tirsdag.
TESTES UT: Midtstoppe­ren Fuad Adeniyi (t.v.), midtbanesp­illeren Mathias Myhre Madsen samt angriperne Thomas Klemetsen Jakobsen og Ole Marius Håbestad deltok alle på Jerv-treningen på kunstgress­et på Levermyr tirsdag.
 ?? FOTO: ALEXANDER NUPEN ??
FOTO: ALEXANDER NUPEN

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway