Agderposten

Proffkontr­akt til talenter

Tor Axel Bringsverd har signert proffkontr­akt med Jerv. 17-åringen fra Lia er den andre unggutten på kort tid som signerer proffkontr­akt med klubben.

- Thth@agderposte­n.no

Tidligere signerte også 15 år gamle Mohammed « Moa» Badran proffkontr­akt med Jerv. Både Bringsverd og Badran har signert ut 2021-sesongen.

Tor Axel Bringsverd trente mye med Jervs A-lag gjennom 2018, og gleder seg til å fortsette utviklinge­n i Jerv.

– Jeg velger Jerv for å kunne utvikle meg flere steg som spiller og oppnå min personlige drøm om å spille på høyest mulig nivå, sier Bringsverd til Jervs hjemmeside.

Hater å tape

Tor Axel har spilt mesteparte­n av sin fotball på Trollskjer­ra på Lia og spilte første seniorkamp som 14-åring. Tor Axel har trent med a-laget til FK jerv gjennom hele 2018 og har definitivt bidratt med sin eksplosive spillestil og pågangsmot, skriver klubben.

På spørsmål om hvordan han vil beskrive seg selv som person og spiller svarer Bringsverd:

– Hater virkelig å tape og setter laget først. Fart og fysikk er mine hovedferdi­gheter som jeg håper å jobbe videre med, samtidig som jeg må utvikle alle aspekter i mitt spill. Det å signere for FK Jerv vil forhåpentl­igvis kunne få ut mitt fulle potensial på sikt.

Signerte på bursdagen

Mohammed Badran signerte sin proffkontr­akt med Jerv 1. januar, dagen han fylte 15.

– Klubben er ekstremt fornøyde med at Mohammed blir å se på Levermyr de neste tre årene. Mohammed skal fortsatt følge Erik Krokvik sitt G16 lag i år og fortsette sin utvikling. «Moa» har spilt fotball hele sitt liv i FK Jerv! Dette er en lokal unggutt som vi nå gir sjansen til å utvikle seg til å bli en spiller å regne med i norsk toppfotbal­l på sikt, skriver Jerv på sine hjemmeside­r.

– Jeg har troen på meg selv og min fremtidige utvikling som spiller og som person. Jeg jobber hardt for å kunne bli med a-laget oftere i 2019 og forhåpentl­igvis kunne få noen kamper i 4 divisjon. Min drøm er å spille i utlandet og mener at FK Jerv som klubb kan hjelpe min utvikling slik at denne drømmen kan bli en realitet en gang i fremtiden, sier «Moa» til fkjerv.no.

Thomas Skjeggedal Thorsen

 ??  ?? TALENT: Mohammed «Moa» Badran signerte proffkontr­akt med Jerv dagen han fylte 15 år.
TALENT: Mohammed «Moa» Badran signerte proffkontr­akt med Jerv dagen han fylte 15 år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway