Agderposten

50 ÅR SIDEN

-

- Jeg har mottatt mange julegaver i mitt lange liv, sa skolebesty­rer Johannes Sandkjaer ved Fevik skole da han på vegne av skolen tok imot et aldeles nydelig piano som gave fra foreldrela­get. Men en så flott gave har jeg nok aldri mottatt tidligere. Det var formannen i foreldrela­get, fru Astrid Christians­en som ga pianoet til skolen på vegne av laget.

--En prognose fremsatt av fremståend­e sosialøkon­omer sier at vi innen år 2000 til ha 30 timers arbeidsuke, 12 ukers ferie og pensjon som femtiåring. Hurra! Idag fyller Ida 17 år! Vi håper du får en super dag, og ønsker deg samtidig lykke til i helgens håndballka­mper;) Vi digger deg! Mange bursdagskl­emmer får du fra Sara, Tobias, Susi, mamma og pappa.

Fredag 11. januar fyller denne kule gutten våres 6 år. Du er vår store skøyer, Lukas, og vi gleder oss så til å feire dagen din med deg. Mange klemmer fra Leonora og Kasper, mamma og pappa.

Hipp hurra for vår nydelige Thelma som fyller 2 år fredag 11.1. Vi er veldig glad i deg! Klemmer fra Othelie, mamma og pappa.

Vi gratulerer vår gode, blide Thelma med 2-årsdagen. Alltid koselig og fullt av liv med deg og storesøste­r på besøk. Gode bursdags klemmer fra bestemor, Beste, Kristoffer og Helene. Vår blide og supre jente, Emma Renaud, fyller 13 år i dag! Hipp hurra for deg! Vi gleder oss til feiringen! Mange bursdagskl­emmer fra Alma, Aksel, pappa og mamma.

Hipp hipp hurra og gratulerer så mye med dagen til verdens beste gutt, Nicolay Selmer-Olsen, som fyller 9 år 11. januar. Gratulasjo­ner fra mamma, pappa, Simone, Farmor, farfar Besse og Mommo.

80 år

Gratulerer så mye med dagen god gutten vår Sander. Mange bursdags klemmer fra mamma, pappa og Jessie. Vi vil gratulere Karen Margit Sandåker (Tinken) med 80-årsdagen 12. januar. Dagen feires på Lyngrillen med familie og venner. Hilsen barn, barnebarn og oldebarn.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway