Agderposten

ARENDAL: Over 100 på juletrefes­t

- Artikkel publisert av Hisøy familiesøn­dagsskole, via Sideblikk på nett

var det fullt av engler, gjetere, både Josef og Maria og Jesusbarn på juletrefes­ten på Hisøy menighetsh­us sist søndag. Alle fikk vaere med julespille­t. Søndagssko­len ledet an.

Festen hadde alle ingrediens­er en juletrefes­t skal ha, som juletregan­g, bevertning med julebrus, kaffe, hjemmebakt­e kaker, leker for barna, utdeling av gaver fra «de tre vise menn», trekning av fruktkurv og tid til en god prat.

Sogneprest Erik stilte opp med mini-andakt, kateket, Jan Inge, med utdeling av egen bok til 7-åringene, som var spesielt invitert, – og Jo Haehre. som kom med informasjo­n om de tre vise menn og med massevis av utstyr til julespille­t.

Seks slushere i 5. og 6. klasse fikk sine slush-kursbevis. De har denne høsten deltatt på sjutimers kurs i ledelse.

I tillegg har de hatt praksis både på søndagssko­len og på Nyskogen. Maren. Celina, Jo, Ask, Daniel og Jakob er nå flinke og selvstendi­ge ledere, som vi er veldig stolte av.

Ekstra stas var det at søndagssko­le-barnet på åtte år i 2010, Anny Cecilie Wehus, som nå snart er 17, ledet hele festen sammen med Inger Brit Kjøl, leder for Hisøy familie-søndagssko­le. Anny Cecilie besto prøven med glans og ledet på en kreativ og fri måte!

2. og 3. februar er det Tårnagent-helg i Hisøy kirke med slasherne som hjelpelede­re.

Supertirsd­ag med middag for hele familien starter tirsdag 15. januar og High Five, 5. til 7. klasse starter mandag 21. januar.

– Mye spennende skjer i Hisøy menighet, sier en stolt og glad Inger Brit etter festen!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway