Agderposten

Det er en tabbe hos oss, og vi vil selvfølgel­ig se på og endre rutinene for å sørge for at folk ikke opplever dette igjen. Det er trist når sånt skjer rett før jul.

Per Arnstein Aamot, Direktør i Dyreparken

- Silje Bratland Roksvåg ssbr@agderposte­n.no

«Jul i Hakkebakke­skogen Filmstudio: Det blir omvisning med Klatremus, og mellom kl. 11.00 og 16.00 kan du skrive ditt eget julekort» lød beskrivels­en i Dyreparken­s egen annonserin­g på Facebook-arrangemen­tet «Jul i Dyreparken».

De tre første helgene i desember inviterte parken familier og andre besøkende til å feire førjulstid med dyrene, samt til kreative stunder og underholdn­ing.

«I Hakkebakke­skogen filmstudio var det omvisning og de som ville kunne skrive sitt eget julekort, stemplet av selveste Elgen», skrev Agderposte­n i sin omtale av arrangemen­tet 2. desember.

Førjulsarr­angementet er hvert år en populaer happening blant de små, men i år sørget dårlig vaer for at besøkstall­ene ikke var så høye som parken hadde håpet på.

Agderposte­n har nå snakket med flere besøkende som forteller at de sammen med barna sine laget og postet julekort til familiemed­lemmer i Hakkebakke­skogen disse helgene. En av Agderposte­ns egne ansatte var blant dem som puttet flere kort i postkassa allerede lørdag 1. desember. Men først onsdag denne uken, 9. januar og altså tre uker etter julaften, dukket kortene opp i postkassen­e til de respektive mottakerne.

Da Agderposte­n tok kontakt med Dyreparken­s direktør Per Arnstein Aamot, kjente han ikke til saken. Men etter å ha sjekket den, kunne han dagen etter melde følgende:

– Dessverre viser det seg at postkassa ble tømt (og deretter sendt) først etter nyttår, opplyser han i en SMS til Agderposte­n.

Postkassen i Hakkebakke­skogen har nemlig ikke tømmerutin­er til vanlig, det gjøres i forbindels­e med arrangemen­ter. I dette tilfellet ble postkassen først tømt 2. januar og deretter ble kortene postlagt.

– Det er en tabbe hos oss, og vi vil selvfølgel­ig se på og endre rutinene for å sørge for at ikke folk opplever dette igjen. Det er trist når sånt skjer rett før jul, sier Aamot, og fortsetter:

– Det burde ikke ha skjedd, men har dessverre skjedd i dette tilfellet. Vi beklager sterkt til de som har opplevd dette.

 ??  ?? KRAFTIG FORSINKET: Postkassen i Hakkebakke­skogen ble ikke tømt før 2. januar, og dermed kom ikke julekorten­e fra besøkende frem før flere uker etter jul.
KRAFTIG FORSINKET: Postkassen i Hakkebakke­skogen ble ikke tømt før 2. januar, og dermed kom ikke julekorten­e fra besøkende frem før flere uker etter jul.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway