Agderposten

Sier nei til Jerv

- ▶ FK JERV

Jerv-trener Arne Sandstø ønsker den islandske Start-spissen Kristiján Flóki Finnbogaso­n (23) hjertelig velkommen til Aust-Agder, men spissen selv er ikke interesser­t. Siden samarbeids­avtalen med Start tredde i kraft har flere spillere kommet fra storebror i vest til Jerv, men Finnbogaso­n blir ikke blant dem til tross for at han ville blitt et klart førstevalg.

– Nei, jeg ville ikke vaert interesser­t i å gå dit, med all respekt for klubben, sier spissen til Faedreland­svennen.

Sandsø bekrefter overfor avisen at han er velkommen inn dørene på Levermyr.

– Absolutt. Han burde kommet inn her og vaert et godt førstevalg. Her ville han fått spilt kamper på et OK nivå, og kunne blitt fulgt tett opp av både oss og Start, sier han.

Foreløpig er det lite som tyder på at Finnbogaso­n blir et førstevalg på Sør Arena i 2019, men ifølge Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start, er han ikke et aktivt salgsobjek­t.

– Dette kan fort bli sesongen han slår gjennom, sier han til Faedreland­svennen.

Sandstø og Jerv har i lengre tid vaert tydelig på at de må forsterke på topp før sesongstar­t. Foreløpig er Aram Khalili den eneste rene spissen, men både med tanke på slitasje og hans skadehisto­rikk er det behov for flere spilllere med målteft.

 ??  ?? SPISS: Kristján Flóki Finnbogaso­n vil ikke velge bort gult og svart for gult og blått.FOTO: ERIK SCHRØDER / NTB SCANPIX
SPISS: Kristján Flóki Finnbogaso­n vil ikke velge bort gult og svart for gult og blått.FOTO: ERIK SCHRØDER / NTB SCANPIX

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway