Agderposten

Vil ha bort Hollywood-skiltet

- ▶ LILLESAND:

Har Hollywood inntatt Lillesand? Det kan nesten se slik ut, men nå skal skiltet bort, ifølge kommunen.

Tidligere i uken stilte Dag Gulbrandse­n spørsmål til Lillesand kommune, hvor han følger opp et leserbrev han tidligere har hatt i avisen om det mye omtalte skiltet.

– I desember måned hadde jeg et leserinnle­gg i Lillesands-Posten der jeg både kritiserte og etterspurt­e hvilke regler som gjelder for privat oppføring av store skilt.

– Som «visuell nabo» til det nye store skiltet som er satt opp i Springvann­sheia, så undres jeg over at dette fortsatt har blitt stående, skriver Gulbrandse­n, som benytter anledninge­n til å spørre hvilke regler som gjelder på området.

Dette ifølge Lillesands-Posten. – Jeg er innforståt­t med at dette ble satt opp som en spøk i forbindels­e med kulturnatt­a, og noen impulsiv og kreative påfunn må det absolutt vaere åpning for. Men at et slikt påfunn skal medføre en permanent plassering uavhengig av søknad og/eller politisk vedtak undrer meg.

– Hvordan ville estetikken fungere i våre fellesrom om hvem som helst varig skal få innpass med sine kreative påfunn.

– At dette meg bekjent også er satt opp av en profilert politiker i samarbeid med en av kommunens egne medarbeide­re gjør saken enda mer uforståeli­g, skriver Gulbrandse­n.

Byggesaksl­eder Harald Øyvin Hol var snart med å svare at skiltet skal fjernes da det ikke er søke om oppsetting av skiltet.

– Byggesaksa­vdelingen har fått foreløpig tilbakemel­ding om at skiltet skal fjernes med det første, skriver Hol ifølge lokalavisa.

Og kanskje er det allerede borte når dette kommer på trykk ...

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway