Agderposten

BURSDAGER

-

Hipp hurra for godgutten vår Jonas, som fyller 8 år i dag. Gleder oss til å feire deg. Vi er kjempeglad i deg! Klemmer fra mamma og pappa.

En forsinket gratulasjo­n går til go’gutten vår Tor Lodin Fossnes Drolsum, som fylte 8 år på julaften! Du er en supergutt med glimt i øyet, ofte med kommentare­r som får oss til å le godt. Og endelig kan vi kalle deg en skikkelig fotballgut­t til pappas store begeistrin­g. Vi er veldig takknemlig­e for å ha nettopp deg i familien. Stor klem fra mamma og pappa, Ella Oline, mormor og faer på Helle, Picashu, Glimmre, Dora. Buffy, Saima, Aya, og resten av dyra.

Hipp hurra for godgutten vår Elias Erlingsen som fyller 6 år 14. januar. Stor klem fra Sara, mamma og pappa.

Hipp hurra for Helene! Gratuler så mye med dagen. Klemmer fra Magnus, Mari, Ingrid, mamma og pappa. Hipp hurra for Lars som blir 6 år den 14. januar. Stor klem fra mormor. Storsjarmø­ren Johan fyller 2 år i dag. Du er en fin gutt! Alltid har du et stort smil på lur. Vi er glad i deg, og gleder oss til å feire deg! Klemmer fra Sverre, Oskar, mamma og pappa.

Gratulerer med 12-årsdagen, gojenta vår Torine Lorentzen! Klemmer fra mamma, pappa, Leonard, Johannes, Martin, Mira, Nusse og Rødpus.

Tenk at helten vår fyller 5 store år i dag 15.1 dette har du gledet deg til lenge! vi gleder oss til å feire deg. Vi er så glade i deg gutten vår. Store klemmer fra pappa, Ragnhild, Håkon, bestemor og bestefar.

Vår fine gutt fyller 11 år i dag. Gratulerer så mye med dagen. Vi er så glad i deg, Oliver. Klem fra mamma, pappaDan, William og Mira.

Tore Dag Johnsen, 65 år. Til min snille mann og verdens mest tålmodige matfar og bestevenn te Bella mi e utrolig gla i du. Stor bøsdaklem fra oss.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway