Agderposten

Ellevill O’Boy-annonse på Finn-toppen i fjor

På statistikk­en over fjorårets mest sette Finn-annonser er det stort sett hus, hytter og biler, men Kolbjørn Arneviks O’Boy-salg er et herlig unntak.

- Øystein Bjerkestra­nd oybj@agderposte­n.no

På 7. plass over de mest sette annonsene i Aust-Agder i 2018 finner man nemlig to O’Boybokser til salgs for den nette sum av 32.000.000 kroner. Annonsen kom etter den såkalte O’Boy-krisen som fikk en del spalteplas­s i høst.

– Det var egentlig bare en reaksjon på at folk begynte å selge O’Boy-bokser til hundrevis av kroner til tross for at man fremdeles kunne kjøpe i butikken for 16,90. Det skjønte jeg lite av, forteller Arnevik, som er fra Ålgår, men har bodd i Lillesand siden årtusenski­ftet.

Men det ballet fort på seg, og etter hvert kom henvendels­ene. Mange henvendels­er. Og Arnevik er såpass høflig at han besvarte samtlige.

– Jeg måtte stoppe den etter 15-20 dager. Til slutt satt jeg bare og besvarte henvendels­er. Det var en annonse om noe tåpelig som endte opp som noe ganske morsomt, forteller han.

Gode historier

Blant de mange henvendels­ene dukket det også opp mange gode historier.

– Jeg fikk telefoner fra folk som sa de holdt på å dø av latter. Det var blant annet en påstått hovmester som måtte få den sendt til Oslo. Han holdt seg seriøs hele tiden. Jeg hadde tenkt å sende én boks til ham og én til Finn med de mange gode historiene, men jeg kom aldri så langt.

Tusenvis

Annonsen endte

til slutt på drøyt 42.000 visninger. Fremdeles får han en melding i ny og ne fra folk som er nysgjerrig­e på de svaert dyre boksene med sjokoladep­ulver.

Den kreative annonsen var likevel ikke nok til å ende på topp i Aust-Agder. Det var en fritidsbol­ig i Brekkestø som tok den plassen. Deretter fulgte nok en strandboli­g, før fire bilannonse­r kapret de neste plassene.

Dette er hele topp 10-listen:

1. Fritidsbol­ig til salgs: Drømmeland­sted med sandstrend­er, stor plen, sjøbu og bryggeanle­gg

2. Bolig til salgs: Unik strandeien­dom i Ulvøysund

3. Biler til salgs: Lotus Westfield sportsbile­r 2018

4. Biler til salgs: Unik Dodge Charger

5. Biler til salgs: BMW M5 4,4L 600HK

6. Biler til salgs: BMW M4 GTS Coupé DKG DTM Champions Edition

7. Torget: Billig O’Boy ta 2 betal kun for 1

8. Nybygg prosjekt: Innflyttin­gsklare terrassele­iligheter i vannkanten.

9. Bolig til salgs: Enebolig m/ panoramaut­sikt over skjaergård­en og havet.

10. Fritidsbol­ig til salgs: Flott landsted med stor tomt, to bryggeanle­gg og nydelig sandstrand.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? DYRT: 32.000.000 kroner for to pakker O’Boy hindret ikke hundrevis i å ta kontakt med Kolbjørn Arnevik.
FOTO: PRIVAT DYRT: 32.000.000 kroner for to pakker O’Boy hindret ikke hundrevis i å ta kontakt med Kolbjørn Arnevik.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway