Agderposten

Usikkert om Grane kan stille lag i 5. div.

Grane kan bli nødt til å trekke A-laget sitt i 5. divisjon denne sesongen. – Vi kan ikke garantere for et godt opplegg, forteller sportslig leder Kjell Magne Nesland.

- ▶ Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

Toppscorer­er forsvinner og fremtiden er uviss.

Grane rykket opp til 5. divisjon som suveren seriemeste­r i 6. divisjon i fjor.

Med Morten Knutsen som hovedtrene­r og Marius Bruun Henriksen som dunket inn mål på bestilling så ting svaert lyst ut for de hvite og svarte foran denne sesongen.

Prioritere­s ikke

Det lå an til tidenes 5. divisjon for Aust-Agder.

Men nå spøker det for Granes fotballses­ong på seniornivå.

– Per nå kan vi ikke garantere for et godt opplegg, og har gitt beskjed til spillerne om dette. Så vi har forståelse om de ønsker å gå til andre klubber. Styret og klubben ønsker ikke å ha høy prioritet på A-laget, forteller Nesland til Agderposte­n.

Til fordel for de unge

– Det er til fordel for barne- og ungdomsfot­ballen. Intensjone­n for vårt A-lag var at det skulle vaere for gamle spillere som ville komme tilbake på et greit nivå, men det var for vanskelig. Situasjone­n nå er at vi ikke har noen løsning for A-laget, men det kommer nok en avklaring snart. Status er at laget kan bli trukket, legger Nesland til.

Foreløpig er det usikkert hvor mange av lagets spillere som fortsetter i klubben.

Det vil vaere en svaert viktig faktor i om hvorvidt Grane kan stille lag eller ikke.

 ??  ??
 ?? FOTO: ALEXANDER NUPEN ?? SLITER: Fremtiden til Granes A-lag er oppe i luften for tiden. Kjell Magne Nesland venter en endelig avgjørelse på om laget trekkes eller ikke.
FOTO: ALEXANDER NUPEN SLITER: Fremtiden til Granes A-lag er oppe i luften for tiden. Kjell Magne Nesland venter en endelig avgjørelse på om laget trekkes eller ikke.
 ??  ?? GROR GODT: Grane gikk til topps i G14-klassen i Agdermeste­rskapet nylig. Det er de unge som skal prioritere­s i Grane fremover.
GROR GODT: Grane gikk til topps i G14-klassen i Agdermeste­rskapet nylig. Det er de unge som skal prioritere­s i Grane fremover.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway