Agderposten

– Kjedelig å ødelegge f

ØIF Arendal fikk det tøft fra start til slutt borte mot Halden og tapte med seks mål. Dermed er Elverum tilbake i førersetet i toppkampen.

- HÅNDBALL thth@agderposte­n.no

Kampens store spiller ble Haldens Kristian Jakobsen Stranden som scoret 15 mål på like mange skudd og bidro sterkt til Haldens 30-24-seier.

ØIF gikk dermed på sitt andre strake tap i serien etter søndagens tap for Runar.

Samtidig vant Elverum over Baekkelage­t, så ØIF og rivalene fra Elverum ligger nå på like mange poeng på tabellen.

ØIF ligger derimot fortsatt på tabelltopp, foran på innbyrdes oppgjør, men Elverum har en kamp til gode på ØIF.

– Kjedelig

– Det er kjedelig å ødelegge for oss selv. Nå er Drammen ett poeng bak oss og Elverum går forbi med seier i kampen de har til gode. Jeg tror vi må legge fra oss tabellen nå og tenke at vi må få spillet til å fungere igjen, sier en skuffet Eirik Heia Pedersen til Agderposte­n.

Etter den seks uker lange vinterpaus­en har ØIF slitt.

– Vi har ikke fått det til etter jul. Vi vant mot Elverum, men etter å ha sett kampen igjen var begge lagene dårlige. Det var en krig som vi kom heldig ut av. Vi fikk det ikke til mot Runar på søndag, og fikk det ikke til i dag. Innsatsen var der, men vi fikk det ikke til å stemme.

– Hva må gjøres for å få spillet til å sitte igjen?

– Hadde jeg visst det hadde vi ikke spilt som vi gjorde i dag. Litt for enkle skudd fra oss og for få redninger. Forsvar- og keeperspil­let satt ikke, og fremover klarte vi ikke sette ballen i mål, mener ØIF-kaptein Heia Pedersen.

Langt nede

Han kunne fortelle at det var en skuffet gjeng på ØIF-bussen etter lagets andre strake tap i serien på få dager.

– Det er ikke god stemning i det hele tatt. Jeg tipper alle er langt nede nå. Men vi har ikke tid til å grave oss helt ned. Vi må finne på noe og få opp humøret i gruppa. Vi har hatt ganske bra humør og alt har stemt, men etter seieren over Elverum fikk vi kanskje en trygghetsf­ølelse. Men vi var ikke der vi skal mot Elverum, og vi har ikke kommet oss dit vi skal vaere heller, sier Heia Pedersen.

Allerede søndag er det ny kamp for ØIF Arendal.

Da venter russiske Dynamo Victor hjemme i Sør Amfi, så laget har ikke mange dagene før ny viktig kamp.

Svake

ØIF spilte nok en svak kamp i møte med Halden onsdag kveld.

Etter en svak start på kampen gikk ØIF opp i ledelse med fem mål, men ledelsen ble fort spist opp av hjemmelage­t.

Til pause ledet Halden 14–12. Utover i andre omgang var det Halden som hadde ledelsen hele veien, og ØIF klarte aldri skikkelig å true hjemmelage­t.

Brant mye

Hver gang de hadde sjansen til å spise innpå brant ØIF skuddene.

Dermed tapte ØIF terreng i toppen etter at Elverum altså vant.

Agderposte­n lyktes ikke å få tak i ØIF-trener Marinko Kurtovic onsdag kveld.

Thomas Skjeggedal Thorsen

 ??  ?? NY HALDEN-SMELL: Josip Vidovic og ØIF Arendal gikk på sitt andre strake tap i serien da de ble slått av Halden onsdag kve Bildet er fra det motsatte møtet i serien.
NY HALDEN-SMELL: Josip Vidovic og ØIF Arendal gikk på sitt andre strake tap i serien da de ble slått av Halden onsdag kve Bildet er fra det motsatte møtet i serien.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway