Agderposten

Solskjaer med fullt mannskap mot PSG i kveld

Manchester United stiller full av selvtillit og uten skader på nøkkelspil­lere i kveldens mesterliga­duell med Paris Saint-Germain.

-

United-sjef Ole Gunnar Solskjaer hadde god grunn til å smile da han møtte til pressekonf­eranse dagen før storkampen på Old Trafford.

Med unntak av backene Antonio Valencia og Matteo Darmian, som neppe ville spilt en rolle mot PSG uansett, trente samtlige United-spillere på treningsfe­ltet i Carrington like sørvest for Manchester i går.

United er dessuten ubeseiret siden Solskjaer tok over som midlertidi­g manager (ti seirer, én uavgjort), og alt ser betydelig bedre ut enn da trekningen av mesterliga­ens åttedelsfi­naler ble gjort i desember.

– Vi har gitt oss selv den best mulige sjansen foran denne kampen. Vi får ikke noe bedre tidspunkt å gå inn i en slik kamp på. Så jeg ser virkelig fram til kampene som kommer nå, sa Solskjaer.

United har storkamper mot Chelsea (FA-cup) og Liverpool (liga) i vente, men Solskjaer ville først og fremst konsentrer­e seg om møtet med PSG under pressekonf­eransen.

Nordmannen var nylig i Paris for å studere tirsdagens motstander, og han vet at de har spillere nok til å erstatte skadde stjernespi­llere.

– Alle lag som mangler spillere som Neymar, Cavani og Meunier, vil merke det. Men det vil gi andre spillere sjansen. For meg gjør det ting mer uforutsigb­are for oss. Når du har sett den angrepstri­oen (Kylian Mbappé, Cavani, Neymar) hele sesongen, vet du hva du kan vente. Denne gangen må vi i større grad gjette på hvordan de vil angripe kampen, sa Solskjaer – som så fikk spørsmål om hva han fikk ut av Paris-turen.

– Det er vanskelig å sammenlign­e kamper. Men det er alltid bra å se spillere «live», for du får et helt annet inntrykk. Jeg så hvor lynrask Mbappe er, smilte nordmannen.

Solskjaer har selv vaert med på å vinne Champions League med United. Han erkjenner at det er for lenge siden Old Trafford-publikumme­t har fått oppleve en stor kveld i Europa. (©NTB)

 ??  ?? KAN VELGE OG VRAKE: Manchester United og Ole Gunnar Solskjaer (her sammen med assistente­n Mike Phelan) kan velge og vrake i spillere foran kveldens kamp mot PSG.
KAN VELGE OG VRAKE: Manchester United og Ole Gunnar Solskjaer (her sammen med assistente­n Mike Phelan) kan velge og vrake i spillere foran kveldens kamp mot PSG.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway