Agderposten

Amerikansk rap-prins er blant Skrals yngste bookinger

To nye artister er klare for Grimstad i sommer.

-

– Vi er sykt stolte over å presentere Lil Mosey og Stisema til Skral, skriver festivalle­delsen i en pressemeld­ing fredag.

Lil Mosey er blant de mest omtalte og spilte rapperne i USA for øyeblikket, og har opplevd stor suksess i året som har gått. Fredag ble det klart at den unge stjerne-rapperen kommer til Skral Festival i Grimstad. Han får følge av den norske EDM-artisten Stisema, som for alvor er i ferd med å gjøre 2019 til sitt år.

– Utrolig talent

– Om ikke den yngste, så er i hvert fall Lil Mosey blant de yngste artistene vi har hatt her. Han er et utrolig talent med en enestående utstråling. Stisema var heller ikke et vanskelig navn å sette på plakaten. Det raser inn med forespørsl­er om begge to fra publikumme­t vårt, sier Toffen Gunnufsen, bookingans­varlig i Skral, i pressemeld­ingen.

Lil Mosey har enda ikke rukket å fylle 17 år, men er på full fart til å bli et navn å regne med blant USAs topp-rappere. Med låten «Noticed» gikk han rett inn på Billboard-lista, og låten har per i dag over 160 millioner strømminge­r på Spotify. Lathan Moses Echols kommer opprinneli­g fra Seattle på USAs nordvestky­st, men har en musikalsk slektskap til Atlanta og trap-musikken derfra. I oktober slapp han debutalbum­et Northsbest som gikk inn på en pen 16.-plass på VG-lista.

Remix for Kygo og Selena Gomez

Stisema fra Bergen har i løpet av få år fått et stort navn i EDM-universet, og blitt omfavnet av artister som Martin Garrix, Madison Mars og Two Friends. Debutsinge­len «Hold On» føk oppover listene, og ved siden av å gi ut en jevn strøm av radiovennl­ige låter har Stisema blant annet gjort remikser for artister som Kygo og Selena Gomez. Han har delt scene med Tiësto, Lost Frequencie­s og Alan Walker, og når han ikke flyr planeten rundt for nye spillejobb­er, har han sitt eget radioprogr­am på Kiss Norway.

9.-10 juli

Skral Festival 2019 finner sted 9.–10. juli på Groos utenfor Grimstad. Fra før av er Young Thug (US), Juice WRLD (US), Sheck Wes (US), Troye Sivan (AUS), Matt Corby (AUS), Dagny (NO), Boy Pablo (NO), Martin Solveig (FR) og Sushi x Kobe (NO) klare. Flere artister slippes snart.

 ??  ?? UNGT TALENT: Lil Mosey er blant de mest omtalte og spilte rapperne i USA for øyeblikket.
UNGT TALENT: Lil Mosey er blant de mest omtalte og spilte rapperne i USA for øyeblikket.
 ??  ?? KLAR FOR SKRAL: Stisema fra Bergen har i løpet av få år fått et stort navn i EDM-universet.
KLAR FOR SKRAL: Stisema fra Bergen har i løpet av få år fått et stort navn i EDM-universet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway