Agderposten

Grimstad-selskap leverer EM-tribuner

Sørlandsse­lskapet Fair Deal AS har vunnet kontrakten om å levere tribuner til Trondhehim­s nye storstue Trondheim spektrum. Hallen skal huse håndball-EM i 2020.

- ▶ NAERINGSLI­V ▶ Jørund Flaa redaksjone­n@agderposte­n.no

TRIBUNE:Grimstadse­lskapet – Vi har jobbet med planleggin­gen rundt prosjektet i lang tid, og er nå svaert stolt over å vinne en slik prestisjea­vtale, sier prosjektle­der og partner i Fair Deal Gruppen, Tom Albrigtsen, i en pressemeld­ing.

Tøff prosess

– Det har vaert en tøff og interessan­t prosess med mange involverte tilbydere, og det er spesielt moro å se at vi som utfordrer vinner frem med vårt konsept og slår langt større aktører om å levere de 8300 sitteplass­ene som skal bygges i Trondheim spektrum eller Nye Nidarøhall­en som bygget skal hete, fortsetter Albrigtsen.

Hallen får en grunnflate på over 4.000 kvadratmet­er og blir den største i satt slag i Nord Europa.

– Vi har spesialkom­petanse innen sete- og tribuneløs­ninger, leverer alle typer seteløsnin­ger til auditorier, idrettshal­ler, skoler, stadion, kulturhus og kinosaler. Vi leverer både faste løsninger og mer dynamiske løsninger både som kan komprimere­s og utvides ved behov, men også slås sammen og rulles bort når man ikke har behov for tribunene, sier teknisk prosjektle­der i Fair Deal Tribuneser­vice, Thor Johnsen.

– Største enkeltleve­ranse

Selskapet har også løsninger for større anlegg, opplyses det.

– Dette er en totallever­anse vi gleder oss til å ta fatt på og den største enkeltleve­ransen vi har gjort i Norge, men vår leverandør har lang erfaring fra leveranser til tilsvarend­e og større prosjekter som VM, EM og OL, som har vaert levert over hele verden, sier Albrigtsen.

– Tribunene vi skal levere til er en kombinasjo­n av faste tribuner og smarte teleskoptr­ibuner med motorstyri­ng integrert i den helt nye hallen som nå er under oppføring i Trondheim», sier Johnsen. Send ditt debattinnl­egg til:

merket ”8. mars” innen 27. februar, så blir det publisert!

 ??  ??
 ??  ?? Fair Deal AS har vunnet kontrakten om å lage tribunene i den nye storhallen i Trondheim, som skal huse EM i 2020. Her et bilde fra EM i 2018 i Frankrike. FOTO: NTB SCANPIX
Fair Deal AS har vunnet kontrakten om å lage tribunene i den nye storhallen i Trondheim, som skal huse EM i 2020. Her et bilde fra EM i 2018 i Frankrike. FOTO: NTB SCANPIX

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway