Agderposten

Må i fengsel etter vold mot to kvinner

Det hyggelige selskapet i Froland fikk en brå slutt da 32-åringen drakk seg så full at han gikk løs på en kvinnelig gjest og slang henne mot en vegg før han dunket den gipsede armen hennes i veggen.

- Arne Ingmar Eggen aie@agderposte­n.no

Da politiet kom til stedet – etter at samboeren hans og andre gjester i selskapet hadde fått låst ham inne på badet – ble han så rebelsk at han måtte legges i jern. Men spytte kunne han fortsatt.

Nå er han dømt for vold mot to av kvinnene som var til stede i selskapet i Froland og for å ha spyttet på to av politifolk­ene i ansiktet.

Den ene kvinnen slang han mot en vegg. Så tok han ifølge dommen den gipsede armen hennes og dunket den mot veggen.

Da en annen kvinne i selskapet skulle komme kvinnen med den gipsede armen til unnsetning, slang han henne mot en sofa og slo løs på henne også.

En krangel med broren – på telefonen, skal ifølge vitner ha utløst det voldsomme sinnet som gikk utover to uskyldige kvinner og politiet som ble tilkalt for å rydde opp.

Selv hevder mannen at han fikk en blackout, men erkjenner de faktiske forhold.

45 dager ubetinget fengsel lyder straffen for volden mot de to kvinnene og spyttingen mot de to politifolk­ene, som ifølge loven regnes som vold mot politiet.

I tillegg er han dømt for å ha sjikanert de to polititjen­estemennen­e med skjellsord.

Innen to uker må 32-åringen fra Arendal ha bestemt seg for om han vil anke dommen på 45 dager ubetinget fengsel.

 ?? ILLUSTRASJ­ONSFOTO: SHUTTERSTO­CK ?? DØMT: En mann er dømt for vold mot to kvinner i et selskap i Froland. Blant annet skal han ha slengt den ene kvinnen mot en vegg og dunket hennes gipsede arm i veggen.
ILLUSTRASJ­ONSFOTO: SHUTTERSTO­CK DØMT: En mann er dømt for vold mot to kvinner i et selskap i Froland. Blant annet skal han ha slengt den ene kvinnen mot en vegg og dunket hennes gipsede arm i veggen.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway