Agderposten

Endelig potte tett med Pepa-comeback

Etter fire måneder på sidelinjen gikk Avni Pepa rett inn som forsvarssj­ef da Arendal Fotball holdt nullen for første gang i vinter.

- Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

Midtstoppe­ren bar kapteinsbi­ndet i det 45 minutter lange comebacket som fant sted på Lyngdal stadion onsdag ettermidda­g.

Arendal Fotball og Sandnes Ulf delte både på reiseveien og «poengene» i treningska­mpen som endte 0-0.

Etter fire strake kamper med baklengsmå­l skalket Arendal endelig lukene bakerst.

Det var beholdning­en når laget fra 2. divisjon ikke fikk uttelling på sine to store målsjanser mot 1. divisjonsl­aget fra Rogaland.

– Deilig å komme tilbake igjen. Vi gjorde en veldig bra 1. omgang der vi hadde full kontroll og skapte veldig mange bra sjanser. Andreomgan­gen var mer jevn. For min del var det deilig at jeg ikke kjente noe til skaden. Det gikk greit, sier Avni Pepa.

– Knallhard trening

30-åringen pådro seg en muskelskad­e mot Skeid 13. oktober i fjor, og har kun hatt en håndfull treninger sammen med laget i oppkjøring­en.

– Men jeg har trent knallhardt med blant annet styrketren­ing. Nå skal jeg bruke de neste dagene med egentrenin­g til å kjøre på, sier Pepa

Før forrige sesong var han satt mye tilbake med en prolaps som plaget ham i sju måneder, forteller han.

– Da gikk jeg rett ut i kamp uten at jeg fikk bygget et grunnlag. Nå er har jeg heldigvis fått bygget meg opp fysisk, sier Pepa som har A-landskampe­r for Kosovo og eliteserie­kamper for Start og nettopp Sandnes Ulf.

Høyreback Dejan Corovic (2. omgang) fikk også sine første 45 minutter i oppkjøring­en.

– Vi så solide ut i 1. omgang, hvor vi ikke slapp Sandnes Ulf

Fotball, treningska­mp menn: Arendal Fotball – Sandnes Ulf 0-0 Spilt i Lyngdal

Arendal startet med følgende lag: Leopold Wahlstedt – Mads Nørby Madsen, Ilir Kukleci, Avni Pepa, Sune Kiilerich – Conrad Wallem, Jakob Rasmussen – Stian Michaelsen, Rasmus Lynge Christense­n, Ulrik Reinaldo Berglann – Fabian Stensrud Ness

Benyttede innbyttere: Dejan Corovic, Kim Kvaalen, Vital Kaba, Preben Skeie, Markus Håbesstad, Julio Espinoza, Anders Hylen Pedersen

til en eneste gang. Vi har arbeidet en del med strukturen, og det så bedre ut enn det har gjort hittil i vinter. Det er alltid viktig å holde nullen. Det så fint ut i omgangen Avni spilte, sa Arendal-trener Steinar Pedersen til Agderposte­n på Lyngdal stadion.

Arendal hadde sluppet inn ti mål på de fire første treningska­mpene mot Mandalskam­eratene (7-2-seier), Fløy (2-1-seier), Jerv (0-4-tap) og Vindbjart (3-3)

Flotte parader

Fabian Stensrud Ness (25. min.) og Ulrik Reinaldo Berglann (55. min.) stod bak Arendal-sjansene som ble stoppet av Sandnes Ulf-målvakten.

Rogalendin­gene fikk begge sine to store sjanser etter pause.

Leopold Wahlstedt vartet opp med flotte parader, og fikk skryt av Pedersen etter hva han kalte «rufsete» keeperspil­l i 3-3-matchen mot Vindbjart i forrige test.

– Vi må fortsatt jobbe med å vaere giftige fremover. Men det kommer. Nå på denne tiden er det tunge hoder og bein, sier Steinar Pedersen som måtte klare seg uten sin nye forsvarer Reiss Greenidge (syk) mot Sandnes Ulf.

??  ??
 ??  ?? FORNØYD: Avni Pepa kjente ingenting til muskelskad­en som hadde satt ham ut av spill siden midten av oktober i fjor. Arendal spilte 0-0 mot Sandnes Ulf på Lyngdal stadion.
 ??  ?? 45 MINUTTER: Avni Pepa spilte 1. omgang som avtalt mot sin tidligere klubb. Sandnes Ulf skapte sine to store sjanser etter pause.
 ??  ?? BURDE SCORET: Fabian Stensrud misbrukte Arendals største mulighet alene mot Ulf-keeperen etter 25 minutter.