Agderposten

- Mann ville ta nakenbilde med jente (16)

Forsøket på å lokke en 16-åring inn i bilen sin – for å ta et nakenbilde av de to sammen, er neppe det smarteste den nyskilte 34-åringen fra Lillesand har gjort.

- Arne Ingmar Eggen redaksjone­n@agderposte­n.no

Nå står han i hvert fall tiltalt for forsøket på å nakenfotog­rafere seg med den 16 år gamle jenta og en rekke andre jenter og kvinner han i løpet av noen hektiske uker sommeren 2018 forsøkte å sjekke opp fra bilen sin.

Utenfor en Rema 1000-butikk i Grimstad forsøkte han å stoppe en kvinne ved å fortelle at han «var nyskilt, lysten og hadde seksuelle fantasier og ytret ønske om at hun skulle sette seg inn i bilen hans», som det heter i tiltalebes­lutningen.

Men ifølge den samme tiltalen ga han seg ikke med dette.

Onsdag 25. juli 2018 forsøkte han å stanse en annen kvinne i Grimstad med spørsmål om han kunne ta et bilde av ham selv og henne «hvor han skulle vaere naken, hvorpå han tok av seg tøyet og tok to bilder av de to», som det heter videre i tiltalen.

Fredag 27. juli 2018 kl. 12.30, ved gang- og sykkelstie­n ved Bergemoen i Grimstad, skal han ifølge tiltalen ha forsøkte å stanse en annen kvinne og spurt «henne gjentatte ganger om å få ta bilde av henne og ham selv, hvor han skulle vaere naken», som det heter videre i den samme tiltalen som ikke stanser med dette, men fortsetter:

Fredag 27. juli 2018 kl. 13.00 oppsøkte han endelig N.N født 2002, «og spurte om hun kunne sette seg inn i bilen hans, hvor han skulle ta et bilde av de to hvor han skulle vaere naken».

Straffesak­en mot mannen kommer opp for Aust-Agder tingrett i løpet av vinteren.

 ?? ILLUSTRASJ­ONSFOTO: SHUTTERSTO­CK ?? TILTALT: En mann står tiltalt blant annet for å ha forsøkt å lokke en 16-åring inn i bilen sin – for å ta et nakenbilde av de to sammen.
ILLUSTRASJ­ONSFOTO: SHUTTERSTO­CK TILTALT: En mann står tiltalt blant annet for å ha forsøkt å lokke en 16-åring inn i bilen sin – for å ta et nakenbilde av de to sammen.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway