Agderposten

Klare for fest både i Arendal og Treungen

7. juni inviterer denne gjengen til folkefest i Pollen i Arendal. To måneder senere stiller de på scenen under Treungenfe­stivalen.

- ▶ Silje Bratland Roksvåg redaksjone­n@agderposte­n.no

10 år har gått siden gutta hadde sin forrige konsertser­ie i Norge. Nå legger de av sted igjen.

– Sist de besøkte Treungen for akkurat ti år siden i 2009 var det en knakende suksess, skriver festivalsj­ef Jørgen Solberg på Treungen.

– Ta med deg noen du er glad i, fyll opp glasset og gjør deg klar for en fantastisk musikalsk aften – med fest, allsang og topp stemning! lyder oppfordrin­gen fra Alejandro Fuentes. For 7. juni gjester kvartetten Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm Sørlandet og Arendal.

– Dette kommer til å bli vanvittig gøy både for oss og for publikum. Vi klinker til, og skal lage fest hver kveld vi går på scenen. We`re gonna party like it`s 2009! lover Kurt Nilsen.

Det er nå ti år siden de fire kameratene hadde sin forrige konserttur­né i Norge. Det hele startet den gang med en stillferdi­g versjon av Cohens «Halleljuja­h» på Skavlan i 2006, ble etterfulgt av en landsdekke­nde Norgesturn­é, Spellemans­pris og tre utsolgte Oslo Spektrum. I 2009 gjentok de suksessen med ny turné. Over 120.000 konsertbil­letter ble solgt. Og nå er de klare igjen: Kvartetten lover en god miks av klassikere og nye låter når de står på scenen i Pollen i juni.

– Det blir en tidsreise i dobbelt forstand. Publikumet har også blitt eldre siden vi sist var på veien. Denne gangen utvider vi repertoare­t vårt. Flere låter, større bredde, større produksjon og enda flere hits. Det norske publikumet fortjener en festkveld som dette – og vi gleder oss! sier Espen Lind.

– De som så oss i 2006 og 2009 vil kjenne seg godt igjen. Men også de som var barn den gangen vil kose seg nå. God musikk og god stemning treffer alle! Det blir flest nye låter vi aldri har opptrådt med før. Vi er klare til å lage fest, melder Askil Holm.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? FOR TI ÅR SIDEN: Slik så det ut da Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm sto på scenen for 10 år siden.
FOTO: NTB SCANPIX FOR TI ÅR SIDEN: Slik så det ut da Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm sto på scenen for 10 år siden.
 ?? FOTO: KILIAN MUNCH ?? I DAG: Slik ser de ut i dag. Til sommeren spiller Alejandro Fuentes, Askild Holm, Espen Lind og Kurt Nilsen både i Pollen og på Treungenfe­stivalen.
FOTO: KILIAN MUNCH I DAG: Slik ser de ut i dag. Til sommeren spiller Alejandro Fuentes, Askild Holm, Espen Lind og Kurt Nilsen både i Pollen og på Treungenfe­stivalen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway