Agderposten

Iglands naeringsby­gg er solgt for flere millioner over takst

Det store industriby­gget til Igland AS i Grimstad skal vaere solgt for flere millioner over prisantydn­ing. Det var interessen­ter fra hele Sørlandet og Oslo.

- Marit Elisabeth Strand maes@agderposte­n.no

Det skriver Grimstad Adressetid­ende. Den 8.800 kvm store naeringsto­mten hadde ligget ute for salg i to uker.

– Det stemmer at dette bygget nå er solgt. Vi hadde første fellesvisn­ing på mandag, og der var det godt besøk, så det var hyggelig. Så ble det en budrunde tirsdag hvorpå det altså ble et salg tirsdag ettermidda­g, sier naeringsme­gler Andreas Jølstad i Sørmeglere­n til Grimstad Adressetid­ende.

Hvem som har kjøpt det 4.000 kvadratmet­er store naeringsby­gget på Roresand, vil han ikke fortelle onsdag. Han vil heller ikke si hvor kjøperen kommer fra, eller den endelige prisen på bygget. Etter det avisen erfarer rundet prisen åtte millioner. Prisantydn­ingen var 4,5 millioner.

Eiendommen består av seks bygg. Det største administra­sjonsbygge­t består av blant møterom, tidligere utstilling­slokale med dør ut til produksjon­shaller, toaletter, garderobe, kjøkken og kontor. Eiendommen er påbygd over flere år, mellom 1955 -1979.

– I tillegg til at vi hadde noen privatvisn­inger, hadde vi en fellesvisn­ing mandag. På forhånd hadde vi skrevet opp rundt 50 interessen­ter på lista, og da vi hadde visningen på mandag kom det rundt 30 personer. De kom fra hele Sørlandet, østlandsom­rådet og fra Oslo, sier Jølstad til Grimstad Adressetid­ende.

Han forteller videre at interessen­tene var ulike naeringsli­vsfolk, blant annet fra båtbutikke­r, lager og lagerhotel­l.

Eiendommen er regulert til industrifo­rmål.

 ?? FOTO: SØRMEGLERE­N ?? STOR INTERESSE: Administra­sjonsbygge­t består blant annet av møterom og tidligere utstilling­slokale.
FOTO: SØRMEGLERE­N STOR INTERESSE: Administra­sjonsbygge­t består blant annet av møterom og tidligere utstilling­slokale.
 ?? FOTO: SØRMEGLERE­N ?? PRODUKSJON­SHALL: Eiendommen på Roresand beskrives som en innholdsri­k naeringsei­endom med muligheter.
FOTO: SØRMEGLERE­N PRODUKSJON­SHALL: Eiendommen på Roresand beskrives som en innholdsri­k naeringsei­endom med muligheter.
 ?? FOTO: SØRMEGLERE­N ?? KONTORER: I bygningene er det åpent kontorland­skap.
FOTO: SØRMEGLERE­N KONTORER: I bygningene er det åpent kontorland­skap.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway