Agderposten

Vil satse på hytter som står på bakken

Hyttene som Canvas Hove vil bygge på Hoveodden, skal vaere mobile. – Fokuset er ikke på tretopphyt­ter, med de er ikke droppet, sier markeds- og kommunikas­jonssjef Espen Bierud.

- Anne Gro Ballestad agro@agderposte­n.no

Torsdag la han ut en illustrasj­on med ulike former for hytter på hjul på Canvas Hove sine Facebook-sider.

Det har vaert mange som har engasjert seg i Hove-planene og tretopphyt­tene. Bierud opplyser at denne type hytter ikke er droppet, men at fokus er på hytter på bakken.

Ikke avgjort

– Det er ikke tatt noen avgjørelse på design enda, Det ligger nok noen måneder frem i tid, sier han.

Innlegget på Facebook kom for å forklare hvorfor Canvas Hove vil ha hytter på Hoveodden.

«Hvorfor hytter? Helårs drift er vanskelig med telt. Hyttene er flyttbare, enten på paeler eller hjul. Kun selve hytta skal selges, ikke tomt. Hyttene skal leies tilbake til hotelldrif­ten. Bruker mye mindre areal enn dagens campingvog­ner» står det på nettsiden.

– Det er litt vanskelig å svare nøyaktig på hvordan hyttene skal se ut, fordi det ikke er bestemt. Vi har en idé og vi komme til å søke om rundt 100 hytter. Ut over det er det vanskelig å si noe, forklarer Bierud.

Han forsikrer at arealfottr­ykket på hyttene vil bli mye mindre enn det campingvog­noppstilli­ngsplassen­e tar i dag.

Mobile hytter

– Hyttene skal vaere små og må bli mobile på en eller annen måte, enten på hjul eller stylter. De må kunne flyttes uten at naturen tar skade, sier Bierud.

Han innrømmer at Canvas Hove nå angrer på at de i fjor høst la frem planer med tre- topphytter som kun var ment som spektakula­ere tegninger på hvordan Campus Hove kunne bli.

Det har vaert rundt 140 faste plasser for campingvog­ner på Hove camping. Disse skal fjernes i løpet av våren.

1. mai overtar Canvas Hove campingpla­ssen og vil i sommer drive campingpla­ssen med nyoppusset kafé og tilbud om ulike aktivitete­r.

 ??  ?? NED PÅ JORDA:– Det er ikke tatt noen avgjørelse på design på hyttene enda, sier Espen Bierud. Her en illustrasj­on Hove Canvas har lagt ut på sin Facebook-side.
NED PÅ JORDA:– Det er ikke tatt noen avgjørelse på design på hyttene enda, sier Espen Bierud. Her en illustrasj­on Hove Canvas har lagt ut på sin Facebook-side.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway