Agderposten

Frykter at publikum ikke kommer

De spiller for fulle hus hjemme i Gudbrandsd­alen, men har aldri turt å bevege seg til andre steder i landet. Nå frykter frolending­en Vidar Hoel det ikke kommer folk når han og bandet tar med seg Elvis-showet til Sørlandet.

- ▶ Jon Andreassen jon.andreassen@agderposte­n.no

– Jeg må innrømme at jeg er litt nervøs for at det ikke kommer folk. Vi har ikke solgt veldig godt foreløpig, men det er ikke lenge siden vi la ut billettene, sier Hoel til Agderposte­n.

Showet «Elvis goes to church» spilles av bandet Ole J. & The Kingsmen, og har blitt en brak- suksess i Gudbrandsd­alen hvor naermere 2.000 har sett forestilli­ngen.

– Det er bedagelige greier. Vi spiller mange av gospellåte­ne til Elvis, og forteller litt rundt innspillin­gene. Disse showene har virkelig tatt av her oppe, forklarer Hoel.

– Hvorfor frykter du tomme seter på Sørlandet når det går så det griner i Gudbrandsd­alen?

– Det er ikke noen som kjenner til oss der nede. Hoel er heller ikke noe frolandsna­vn. Ole Jonny Bekkemelle­m, som er vår frontfigur, var en barnestjer­ne her oppe. Det drar vi nytte av, og her spiller vi for fulle hus hele tiden, sier Hoel.

Han forklarer at folk ikke trenger å legge for mye i at konserten deres foregår i menighetsh­us og kirkebygg.

– Liker man Elvis, så liker man dette shwoet. Meningen er at dette skal vaere noe folk kan storkose seg med, sier Hoel.

Konserten i Froland er 6. april. Dagen etter spiller de i Gjerstad kirke.

– Jeg håper det kommer 100 personer på hvert sted. Da skal vi vaere godt fornøyd, sier han.

Frontfigur Ole Jon ny Bekkemelle­m legger press på bandkolleg­a Hoel før miniturnee­n på Sørlandet.

– Hvis ikke Elvis-navnet selger billetter, satser vi alt på at folk støtter opp om den eneste sørlending­en og frolending­en i bandet, sier han.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? TIL SØRLANDET: Ole J. & The Kingsmen med frolending­en Vidar Hoel som bandmedlem kommer med Elvis-show til Froland og Gjerstad.
FOTO: PRIVAT TIL SØRLANDET: Ole J. & The Kingsmen med frolending­en Vidar Hoel som bandmedlem kommer med Elvis-show til Froland og Gjerstad.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway