Agderposten

Takker for enormt med hjelp

-

ARENDAL: Da kan vi fortelle at vi har sendt TO hjelpesend­inger til henholdsvi­s Ukraina og Russland.

Takket vaere alle dere som trofast leverer klaer, sko, leiker og annet til oss, har vi kunnet sende et lass til Hallvard Hasseløys hjelpearbe­id i Ukraina og et til Russland til Steinar Harilas arbeid i Russland.

I Ukraina leveres det meste til øst i krigsområd­ene til alle som har måttet flykte fra sine hjem. Der er et enormt behov for hjelp. Harila driver et storslagen­t arbeid i Russland med barnelands­by, barnesanat­orium, sosialsent­er og mye mer. Han har blant annet kontakt med 40 barnehjem og vi er i stort behov av klaer og utstyr til barn.

Tusen takk til alle strikkegla­de damer; Anna Johannesse­n, Reidun Haugeto og Anlaug Setane og alle dere jeg ikke har navn på!

Hjertelig takk for alle nydelige plagg dere produserer. Tusen takk atter en gang til Grete Kristensen som strikker og syr til dukker, de vakreste kreasjoner! Hjertelig takk også til Proflex, NMS, samt forretning­er som donerer varer og samarbeide­r med oss!

Spesiell takk til alle dere som leverer dødsbo til oss, Det er med stor ydmykhet vi tar imot eiendelene tilhørt deres kjaere! Takk også for sjenerøsit­et ad fraktpenge­r og andre pengegaver.

Vi garantere at alt som blir levert til oss blir tatt godt hånd om og levert til de som trenger det aller mest både i Ukraina og Russland. Vi har mange sannhetsvi­tner på det. Da sier vi atter engang hjertelig takk til dere alle og husk oss gjerne når vintergard­eroben ryddes bort! Velkommen til Riseveien! Det skriver Brit Uhr Svenningse­n på vegne av for Agder Telemark aksjonen og Sion Rise.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway