Agderposten

Skuffet over at hun ikke får svar

For snart en uke siden sendte bystyrerep­resentant Cathrine Høyesen Hall, V, spørsmål om vedtektene ble fulgt da Arendal Eiendom solgte eiendommen­e på Hove. Hun har ennå ikke fått svar. Styret i HDU AS møttes onsdag for første gang etter den dramatiske gen

-

– Jeg er skuffet over ikke å ha fått svar og litt overrasket, sier hun.

Den eneste tilbakemel­dingen hun har fått, var fra ordføreren som lurte på om spørsmålet var ment som en interpella­sjon, noe den ikke var.

– Jeg mener at dette er noe vi må til bunns i. Nå får vi se hva konklusjon kontrollut­valget kommer med. Samtidig føler jeg at det haster å få et svar. Jo lengre tid dette tar, jo mer kommer driften i gang på Hove, sier Høyesen Hall.

Hun understrek­er at hun synes Canvas Hove har et konsept med veldig mye bra og at det kan vaere elementer der som kan brukes.

– Jeg tolker forslaget fra Høyre som om de helst vil legge ballen død og at de mener at det ikke har skjedd noe galt. Det er jeg ikke enig i, sier Høyesen Hall.

Det er saerlig vedtektene i Arendal Eiendom KF hun mener ikke er fulgt,

– Styret må forklarer hvordan de kunne tolke klare føringer i vedtektene som ikke nødvendig å ta til bystyret, sier hun, – Vi har diskutert opplegget for neste generalfor­samling 1. april, opplyste styreleder Ingunn Kilen Thomassen etter møtet.

Hun kunne videre røpe at tema på møtet var signalet fra politikern­e som vil ha reforhandl­et punktet i avtalen med Canvas Hove som går på videresalg av hytter til tredjepart.

Styreleder­en ba på generalfor­samlingen i forrige uke om mistillit etter at en rekke av medlemmene hadde gitt til kjenne at de ikke hadde tillit til styret. Men det forslaget kom aldri.

I stedet vedtok generalfor­samlingen å avholde en ny samling 1. april.

 ?? FOTO: ELISABETH GROSVOLD ?? SAMLET: Styret i HDU var onsdag samlet på Hove for å diskutere generalfor­samlingens signaler. Fra venstre daglig leder Terje Stalleland, styreleder Ingunn Kilen Thomassen, Robert Myhren, Ole Glenn Tvermyr, Jørn Rosseland, Katrine Berli, Nils Johannes Nilsen og Vibeke Svantesen.
FOTO: ELISABETH GROSVOLD SAMLET: Styret i HDU var onsdag samlet på Hove for å diskutere generalfor­samlingens signaler. Fra venstre daglig leder Terje Stalleland, styreleder Ingunn Kilen Thomassen, Robert Myhren, Ole Glenn Tvermyr, Jørn Rosseland, Katrine Berli, Nils Johannes Nilsen og Vibeke Svantesen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway