Agderposten

Bildebok fra Raet i lommeforma­t

-

ARENDAL: «Nasjonalpa­rken Raet og området rundt» er tittelen på en rykende fersk liten bildebok som nå er kommet ut på tre språk.

Den eneste boken som er rettet direkte inn mot turister fra dette skjaergård­smiljøet i Tvedestran­d, Arendal og Grimstad.

Vi har fått følgende pressemeld­ing: Den lille turistboke­n er en reise i parklandsk­apet gjennom hele året, de fleste av bokens 50 bilder er fanget inn gjennom kameraet til Eyvind Øyraas, men også Hans Nikolai Terjesen har bidradd med flere flotte motiver.

– Boken er holdt i et lite miniformat og beregnet som både et «utstilling­svindu» for parken og skjaergård­smiljøet med uthavner og tilliggend­e kulturland­skap, samtidig som den skal vaere en suvenir å ta med seg hjem fra et besøk i området, sier Torald B. Kateraas i forlaget Gaveca i Arendal som har gitt ut boken.

Det er også han som har designet boken og stått for den grafiske utforminge­n.

Til tross for at boken bare er et par dager gammel har den fått god mottakelse, og er den er allerede på vei ut i verden.

Naeringsli­vet har funnet den interessan­t som en liten promoterin­g av Sørlandet.

Også den lokale turistsjef­en i Arendal, Monica Lunøe Rand er godt fornøyd med å få en liten trykksak på flere språk i sitt arbeid med å selge Arendals fortreffel­igheter:

– Å få en slik liten og tilgjengel­ig artikkel på tre språk som viser bilder av dette flotte området som både nasjonalpa­rken og tilliggend­e områder har, er veldig verdifullt, sier hun.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway