Agderposten

Nå stenges innfartsår­en til denne sørlandsby­en igjen

-

LILLESAND: Den siste finpussen gjenstår før Jernbanega­ta er ferdig. Arbeidet vil medføre kortere veistengni­nger fram til midten av juli, melder Lillesands-Posten.

Arbeidene med ny overvannsl­edning og vann- og avløp i Jernbanega­ta ble ferdigstil­t like før jul, og veien ble asfaltert og åpnet for trafikk på nyåret. Den siste finpussen måtte imidlertid vente til vårparten, på mildere temperatur­er. Nå er tiden kommet for å ta opp igjen arbeidet, opplyser prosjektle­der Siri Vevstad i Statens vegvesen.

I veIvesenet­s vegmelding­srapport varsles det om midlertidi­g stenging av fylkesvei 235 på grunn av vedlikehol­dsarbeid.

«Fv 235 Møglestu, på strekninge­n Borkedalen–Møglestu Gjelder fra: 25.03.2019 kl. 07:00 Gjelder til: 15.07.2019 kl. 15:00», heter det i meldingen, som kunne virke mer dramatisk enn tiltenkt.

– Den 15. juli er sluttdato for prosjektet, og da veien skal vaere ferdig. Da vi planla arbeidet, var det rundt juletider, visste vi ikke hva slags vinter vi hadde foran oss. Arbeidet som skal utføres er avhengig av vaeret, og derfor er tidsrommet såpass stort. Vi skrev oppstart den 25. mars, og nå er temperatur­ene såpass at det er naturlig å begynne, forteller Vevstad.

Hun forsikrer om at det ikke er snakk om noen stengning av veien over lang tid, men derimot i flere, kortere perioder.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway