Agderposten

ARENDAL: Stor giverglede på øya

Loddsalg som endte i stor basar, ga 110.000 kroner til menigheten.

-

Tenk at 110.000 kroner kom inn! Takk, takk og takk igjen for all støtte Hisøy menighet har fått gjennom hele denne basarperio­den, som endte med selve basardagen, lørdag 23. mars på Hisøy menighetsh­us.

I lang tid har loddselger­e vaert ute over hele øya. De er blitt godt mottatt! 65.000 kroner kom inn på forhåndssa­lget! Fine gevinster må til og mange bedrifter, butikker og enkeltpers­oner har bidratt.

Folk har strikket, vevd, laget nyttige gevinster og salgsvarer. Tusen takk til alle!

Barne-tombolaen er stadig populaer, der barna vinner på alle lodd. Søndagssko­len bidro her. Slush-leder Jo Ellefseth forteller at dette er et av årets høydepunkt­er! Strålende jobb ble gjort av barna selv!

På kafeen sto Else Trommestad og stekte de nydeligste sveler hele dagen! Ingen skulle tro at den- ne dama har passert 80 år! Marsipanka­ke, vannbakkel­s, ostekake, boller og sjokoladek­ake fant veien ned i manges mager sammen med pølser, brus og kaffe.

Programmet ble flott ledet av regnskapsa­nsvarlig i menighetsr­ådet, Arne Eivindson.

Søndagssko­len sang, leder i menighetsr­ådet, Per Helge Kjøl, talte om menneskets verdi, om at vi er så verdifulle at vi ikke kan kjøpes for penger. Blikk stille, alle lyttet!

Jan Inges High Five-gjeng var med, og Celine og Marie ledet hele kahooten, et nytt, ungdommeli­g innslag på basaren. Hisøysange­rne avsluttet med nydelig, samstemt sang før trekningen av hovedlotte­riet. Hovedleder, Anne Bakke, kunne etter hvert som tellingen viste større og større beløp, smile bredere og bredere! Ekstra takk til henne for ryddighet og oversikt! Menigheten har nå 1,5 millioner i gjeld på huset. Dette skal nedbetales i løpet av ni år. Inntekten er helt nødvendig for å få dette til.

Det skriver Hisøy menighet på Sideblikks nettside der du kan lese mer om ønsker og tanker rundt Hisøy menighets arbeid.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway