Agderposten

Sanne (18) sikret suveren seiersrekk­e

Sanne Andreassen ble matchvinne­r i den eventyrlig­e snuoperasj­onen som berget en perfekt seiersrekk­e for Grane på hjemmebane.

- HÅNDBALL Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

Arendal-laget lå under 19-24 åtte minutter før slutt, men en superfinis­h sørget for 25-24-seier mot Naerbø i Sør Amfi lørdag.

Kvalik-klare Grane vant dermed samtlige elleve hjemmekamp­er i 2. divisjon avdeling 3 denne sesongen.

– Veldig deilig, sier matchvinne­r Sanne Andreassen.

Ti sekunder igjen

18-åringen sendte i vei vinnerskud­det ti sekunder før slutt.

– Jeg var dritnervøs. Jeg tenkte at «nå må vi en avslutning». Jeg trodde ikke det skulle gå helt veien. Men heldigvis gjorde det det, sa en smørblid Strømmen-jente i Sør Amfi etter den nervepirre­nde avslutning­en.

– Hun fikk beskjed om å gå på mål selv eller spille til Sascha (Juul). Men hun er tøff i hodet og tar det selv. Hun er en joker som er perfekt å ha i gruppa. Dette er veldig god laering. Hun tenker ikke så mye konsekvens­er, skryter Grane-trener Paul Gundersen.

Den perfekte hjemmestat­istikken kan vaere gull verdt å ha ryggen når Haslum kommer til Sør Amfi opprykkskv­alifiserin­gen til 1. divisjon i slutten av april.

– Viser moralen i laget

Scoringer av Hedda Grude, Pia Furu og ikke minst Sascha Juul (3) sendte Grane opp på siden av Naerbø før Andreassen fikset begge poengene.

– Dette viser moralen vi har i laget. De har ikke lyst til å tape og skjønner at de må skru på noen hakk. De justerte seg fra et dårlig forsvar og var gode til å kontre. Kontringsm­ålene reddet oss i denne kampen, mener Grane-trener Paul Gundersen.

– Jeg hadde troen, men det hadde ikke gjort meg noe om de hadde tapt. Da hadde de kanskje skjønt at de må vaere med hele veien, og ikke bare i perioder. Spiller vi slik mot Haslum i kvaliken, så har vi ingen sjanse, tilføyer han. Grane ledet 12-9 halvveis. – En fin omgang av oss, men det var litt «feriehåndb­all», mente Gundersen.

Tidlig etter pause hadde arendalitt­ene økt forsprange­t til tre mål (14-11),

Så fulgte 20 faele minutter for hjemmelage­t før forvandlin­gen kom på tampen. Keeper Inga Presker ble kåret til Granes beste spiller.

– Vi må flinkere til å bevege føttene og snakke sammen i forsvar. Fremover synes jeg det går helt greit, selv om vi stresser veldig mye, mente Sanne Andreassen.

Grane står med to tap på utebane i serien som avsluttes med to bortekampe­r.

 ??  ?? MYE Å DANSE FOR: Grane avga ingen poeng på hjemmebane i 2. divisjon denne sesongen. Dermed ble det 11 seiersdans­er på rad.
MYE Å DANSE FOR: Grane avga ingen poeng på hjemmebane i 2. divisjon denne sesongen. Dermed ble det 11 seiersdans­er på rad.
 ??  ?? TENÅRINGEN TOK TAK: Sanne Andreassen (draktnumme­r 10) sendte i vei vinnerskud­det ti sekunder før slutt i 25-24-triumfen mot Naerbø. Rett etter kampslutt svevde Strømmen-jenta i skyene i Sør Amfi.
TENÅRINGEN TOK TAK: Sanne Andreassen (draktnumme­r 10) sendte i vei vinnerskud­det ti sekunder før slutt i 25-24-triumfen mot Naerbø. Rett etter kampslutt svevde Strømmen-jenta i skyene i Sør Amfi.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway