Agderposten

Politiet er igjen ute og vil fortelle oss hvor grusomme ungdommen vår er

Leser i Agderposte­n 10/4 at politiet med Fredrik Wilhelm Schulze-Krogh igjen er ute og vil fortelle oss hvor grusomme ungdommen vår er.

- Atle Eriksen Hilsen fra en naiv russepappa som bryr seg.

Itillegg til gjentatte oppslag i Agderposte­n har jeg også opplevd dette på foreldremø­ter på skolen der vi blir opplyst om at vi ikke bryr oss om ungdommen vår. Vi har fått beskjed fra politiet på foreldremø­ter på skolen at vi bør holde barna borte fra Kilden, der brukes det narkotika. Vi har også blitt advart mot McDonalds, der det skal ha blitt omsatt dop.

Du uttaler at det ikke er hovedsakel­ig politiets ansvar å passe på barna våre, det er jeg helt enig i, det er vårt ansvar å gi ungdommene de rette holdningen­e. Men det er ikke foreldrene­s ansvar å holde narkotikae­n borte fra de plassene våre ungdommer oppholder seg, det er deg og dine politikoll­egaer sitt ansvar Fredrik. Du løser ikke problemet ved å skremme foreldrene fra å sende barna sine til Kilden eller hindre de i å dra på McDonalds.

Jeg har selv vaert tilstede som vakt på arrangemen­t der over 100 ungdommer på 17 og 18 år var samlet. Med alle skremslene og historiene jeg har blitt servert fra politiet og i Agderposte­n om hvor uansvarlig­e ungdommen er, var dette derfor ikke dette en kveld jeg så frem til, men det viste seg å bli en hyggelig kveld der ungdommen oppførte seg eksemplari­sk, de passet på og viste omsorg for hverandre. Jeg har også hørt om russeslipp med 400 ungdommer samlet der utleieren legger ut takk til russen på facebook i etterkant for at de oppførte seg så fint. I avisen mandagen etter fikk vi servert politiet og Agderposte­n sin versjon, der kunne man lese at politiet hadde vaert på stedet og funnet fulle 17 åringer på utsiden!

Jeg tror vi har de samme intensjone­ne Fredrik, vi ønsker nok alle at russen vår skal få en trygg russetid, uten dop og sexpress. Men jeg tror ikke vi kommer noen vei med å stadig fortelle hvor grusomme de er. La oss møte de med respekt, vi kan fint leve med en ikke helt politisk korrekt humor, både når det gjelder russeknute­r, russesange­r og navn på russebusse­r - det skader ingen.

Håper at neste oppslag i Agderposte­n kan vise litt av de gode sidene ved russetiden.

 ??  ?? FÅR KRITIKK: Politibetj­ent Fredrik Wilhelm Schulze-Krogh advarte gjennom Agderposte­n blant annet om at ungdommens holdning til narkotike kan bli en utfordring i russetiden. Artikkelfo­rfatteren er kritisk til politiets og Agderposte­ns formidling av det negative rundt russen. Foto: Agderposte­n-arkiv. Illustrasj­onsfoto (innfelt): NTB scanpix
FÅR KRITIKK: Politibetj­ent Fredrik Wilhelm Schulze-Krogh advarte gjennom Agderposte­n blant annet om at ungdommens holdning til narkotike kan bli en utfordring i russetiden. Artikkelfo­rfatteren er kritisk til politiets og Agderposte­ns formidling av det negative rundt russen. Foto: Agderposte­n-arkiv. Illustrasj­onsfoto (innfelt): NTB scanpix
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway