Agderposten

JUBILANTER

-

Hun har også hatt en lang rekke andre styreverv, fra AustAgder kraftverk til Grimstad turn- og idrettsfor­ening. Hun har også vaert medlem av fylkesstyr­et i Aust-Agder KrF og i partiets sentralsty­re. Som stortingsp­olitiker viste hun seg som en god allianseby­gger mot andre partier. Hun viste et sterkt engasjemen­t, satte seg godt inn i sakene og gikk også inn i enkeltsake­r, der hun mente hun kunne utrette noe. Hun klarte å kombinere sørlandsk mildhet med en klar vilje til resultater og handlekraf­t. 2010 ble hun utnevnt til aeresmedle­m i AustAgder KrF. Det er en glede å gratulere Åse Gunhild med dagen, og å kunne takke henne for lang, god og trofast innsats for samfunnet og for Kristelig Folkeparti. Olaug V. Bollestad, Konstituer­t partileder.

60 år

Hipp hurra for Søren Aanonsen som fyller 60 år 18. april! Kjaere Søren, pappa, far og svigerfar, vi er så glad i deg hele gjengen og gleder oss til å feire deg i påska. Masse klemmer fra Ellen, Eva, Jeanette, Fredrik, Pia og Tom Erik.

60 år 60 år

Vår veldig kjaere kone, datter, mamma, svigermor og Mimmi; Gunn Marit Sveigane, fyller 60 år den 20. april! Vi vil få gratulere deg så mye med dagen! Vi er utrolig glade i deg, og setter stor pris på alt du er for oss og gjør for oss! Bursdagskl­emmer fra små og store i familien.

60 år

Hipp hipp hurra for verdens beste mamma, mormor, svigermor, og elskede Unni som blir 60 år den 22. april! Du er det fineste menneske vi vet om, ingen er så god som du! Vi gleder oss til å vaere med deg i påska! Store bursdagskl­emmer fra Aina, Lene, Jakob, Martin, Emil, Truls og Steinar!

50 år

Vår snille gode mamma, mormor og vakre kjaereste, Ann Christin Eiene Haaland fyller 50 år i dag. Gleder oss til feiring senere. Klemmer fra Linda, Alex, Benedicte, Leander, Melissa, Ada og Hege.

40 år

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway